De Schakel
Nieuws
Zilveren jubileum van Nicol Hultermans bij De Zonnebloem bekroond met goud

Vijfentwintig jaar is ze vrijwilligster bij de Zonnebloem. Dit heuglijke feit mocht Nicol Hultermans in het bijzijn van haar echtgenoot Ad vieren tijdens een feestelijke bijeenkomst. In de zonovergoten tuin van collega-vrijwilligster Diny Somers sprak Jaap van Loon, voorzitter van…

Vijfentwintig jaar is ze vrijwilligster bij de Zonnebloem. Dit heuglijke feit mocht Nicol Hultermans in het bijzijn van haar echtgenoot Ad vieren tijdens een feestelijke bijeenkomst.

In de zonovergoten tuin van collega-vrijwilligster Diny Somers sprak Jaap van Loon, voorzitter van de Zonnebloem regio Tilburg, zijn dank en bewondering uit voor haar staat van dienst. Als blijk van waardering ontving Nicol de gouden draagspeld en een oorkonde voor haar jarenlange toewijding.

Aansluitend memoreerde Ruud Brugmans, voorzitter van de afdeling Berkel-Enschot, niet alleen de inzet en zorg voor haar gasten, maar ook het jaarlijks beschikbaar stellen van haar huis voor opslag en creëren van kerstpakketten. De pakketten werden dan in samenwerking met de parochie bezorgd bij mensen die een steuntje in de rug en wat aandacht konden gebruiken.

Naast een fraai Oleander boeket en een fruitschaal, speciaal voor haar vervaardigd door mensen met een beperking van Vintje in Udenhout, werden de gelukwensen onderstreept door een felicitatie- filmpje van haar kinderen en kleinkinderen. Dit laatste was een prachtige, ontroerende bekroning van deze feestelijke bijeenkomst die verder werd opgeluisterd met een gezellige pub quiz van Harrie van Abeelen en een smakelijk buffet van Catering Wolfs.

Tekst: Jan Simons
Foto’s: Marij Naaijkens

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op