De Schakel
Bedrijf in beeld
Winterbijeenkomst BUBE: Gastronomie en bedrijfsbezoek

De komende bijeenkomst van het business netwerk BUBE (Businessclub Berkel-Enschot – Udenhout) vindt plaats op donderdag 28 november. Dit keer staat er een bedrijfsbezoek op het programma bij Taxi Korthout in Tilburg. Aperitief én diner vinden plaats in Hotel Restaurant…

De komende bijeenkomst van het business netwerk BUBE (Businessclub Berkel-Enschot – Udenhout) vindt plaats op donderdag 28 november. Dit keer staat er een bedrijfsbezoek op het programma bij Taxi Korthout in Tilburg. Aperitief én diner vinden plaats in Hotel Restaurant De Druiventros. 

BUBE is de Businessclub van ondernemers uit en of ondernemende personen woonachtig in Udenhout en Berkel-Enschot. BUBE stelt zich ten doel het bevorderen van zakelijke en vriendschappelijke contacten tussen ondernemende mensen woonachtig en/of werkzaam in Udenhout of Berkel-Enschot. BUBE is ook platform voor informatie- en kennisuitwisseling. Er worden bijeenkomsten georganiseerd met een informatief en/of gezelligheidskarakter en ook worden excursies en bedrijfsbezoeken georganiseerd.

De bijeenkomsten
De BUBE-bijeenkomsten zijn dé ontmoetingsmomenten voor alle leden. Ruim 120 leden telt BUBE en het aantal is groeiend. De bijeenkomsten kenmerken zich door een gezellig karakter en hoog gastronomisch gehalte. Het business element van de bijeenkomsten biedt ondernemers een platform om het netwerk te vergroten en uiteindelijk ook met elkaar zaken te doen. 

Naast de grote bijeenkomsten in voorjaar, zomer (BUBE Culinair), najaar en winter vinden er tussendoor BUBE Business bijeenkomsten plaats die een meer interactieve setting hebben. Daarnaast is er een nieuwjaarsbijeenkomst en één keer per jaar een druk bezochte ledenvergadering.

Ondernemers spelen bij de bijeenkomsten zelf ook een rol van betekenis. Naast intensief participeren en netwerken in de bijeenkomst kan Ieder lid zelf een bijdrage leveren door de organisatie van een bijeenkomst op zich te nemen of een deel van het programma te verzorgen.

Winterbijeenkomst
Bij de aankomende winterbijeenkomst wordt er verzameld bij Hotel Restaurant De Druiventros voor een aperitief met een klein hapje. Met de taxi worden de deelnemers naar Taxi Korthout in Tilburg gebracht voor een rondleiding en een presentatie. Hierna worden alle deelnemers weer met taxibusjes teruggebracht naar De Druiventros voor een winters 3-gangendiner bij De Druiventros. 

Maak eens kennis met BUBE
Als ondernemer heb je het druk en moet je soms schipperen met je tijd. Dus zoek je vooral een netwerk dat verbindend werkt en waar je je thuis voelt. BUBE vindt doorgaans plaats op de donderdagavond en zorgt naast informatie en kennisuitwisseling ook voor een heerlijk hapje eten en drinken. Dat is nu de mooie en unieke mix die deze businessclub siert. Kom er eens van proeven! Je bent van harte welkom.

Wil je deelnemen aan de winterbijeenkomst, neem dan vrijblijvend contact op met secretariaat@bube.nl.

Meer informatie over BUBE op www.bube.nl.

Tekst: Elke van Dommelen
Foto: BUBE

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op