De Schakel
Nieuws
Wie exposeert er mee in Ons Koningsoord?

De voormalige trappistinnenabdij Ons Koningsoord is een prachtige locatie voor exposities.  Dat vindt ook de organisatie van de Kunstmarkt Berkel-Enschot die dit jaar voor de tiende keer gehouden wordt. Op Winkelcentrum Eikenbosch én in Ons Koningsoord. De werkgroep KunstmarktBE roept kunstenaars in…

De voormalige trappistinnenabdij Ons Koningsoord is een prachtige locatie voor exposities.  Dat vindt ook de organisatie van de Kunstmarkt Berkel-Enschot die dit jaar voor de tiende keer gehouden wordt. Op Winkelcentrum Eikenbosch én in Ons Koningsoord.

De werkgroep KunstmarktBE roept kunstenaars in en buiten de regio op om zich in te schrijven voor de Kunstmarktexpositie. Een deskundige jury kiest uit de inzendingen de attractiefste inschrijvers die de hele maand juni en de eerste week van juli mogen exposeren in de gangen en andere ruimtes van de abdij. 

Degenen die uitgekozen worden, betalen € 50,00 en zijn verzekerd van de extra publiciteit die de opening op 7 juni 2019 en de kunstmarktdrukte op 8 juni 2019 met zich mee gaan brengen.

Interesse? Stuur voor 31 maart 2019 een mail naar expo-be@home.nlen u ontvangt een inschrijfformulier.

Werkgroep KunstmarktBE

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op