De Schakel
Gemeente
Vragen of ideeën? Neem contact met ons op

De gemeente vindt het belangrijk om zoveel mogelijk gebiedsgericht en dichtbij de inwoners te werken. Op die manier kan de gemeente beter inspelen op wat er in een dorp of wijk gebeurt en wat de wensen en behoeften van inwoners…

De gemeente vindt het belangrijk om zoveel mogelijk gebiedsgericht en dichtbij de inwoners te werken. Op die manier kan de gemeente beter inspelen op wat er in een dorp of wijk gebeurt en wat de wensen en behoeften van inwoners zijn.

De dorpen De gemeente Tilburg is verdeeld in 8 gebieden. Een daarvan is het gebied dorpen met daarin Berkel-Enschot, Biezenmortel en Udenhout en het buitengebied rond deze dorpen. Voor dit gebied werken twee wijkregisseurs en twee omgevingsmanagers. Janna Kuiper en Helmy van Ingen zijn de wijkregisseurs. Anke Vosters en Karin Bakker de omgevingsmanagers. De wijkregisseurs houden zich vooral bezig met het lopende beleid en praktische zaken. De omgevingsmanagers meer met de visie, beleid en plannen op langere termijn. Janna en Anke werken vooral voor Berkel-Enschot. Karin en Helmy voor Biezenmortel en Udenhout. Janna, Anke, Karin en Helmy krijgen bij hun werk ondersteuning van Elke Vaessen – Rietveld. Zij is gebiedsmanagementondersteuner en helpt het gebiedsteam Dorpen.

Positieve impuls Janna, Anke, Karin en Helmy zijn voor bewoners en partners het eerste aanspreekpunt vanuit de gemeente voor de inwoners. U kunt ideeën en wensen met ze bespreken. Ook als u over iets wil sparren, bent u van harte welkom. Voor praktische dingen in de openbare ruimte maakt u een melding via Fixi. Een paaltje dat scheef staat bijvoorbeeld of zwerfvuil dat rondslingert. Samen met de partners in de dorpen en met u, de bewoners van het gebied, willen we mooie initiatieven en projecten op blijven pakken om een positieve impuls aan het gebied gaan geven.

Heeft u vragen, opmerkingen of goede ideeën? Laat het ons dan weten. We zijn bereikbaar op de volgende mailadressen:

(v.l.n.r.: Elke, Janna, Anke, Helmy en Karin. Foto: Beeldveld / Wilfried Scholtes)

 

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op