De Schakel
Nieuws
Voorraadkast Berkel-Enschot bestaat één jaar

Wie had dat gedacht dat het zo’n storm zou lopen in een dorp als Berkel-Enschot. Ja, Berkel-Enschot een dorp waar toch gewoon geld genoeg zit, denkt men allemaal. Maar helaas blijkt het toch zo te zijn dat er ook veel…

Wie had dat gedacht dat het zo’n storm zou lopen in een dorp als Berkel-Enschot. Ja, Berkel-Enschot een dorp waar toch gewoon geld genoeg zit, denkt men allemaal. Maar helaas blijkt het toch zo te zijn dat er ook veel verstopte zorgen zijn achter de voordeur. Verstopte zorgen die men niet makkelijk laat zien om welke reden dan ook; schaamte, trots, hoofd hooghouden, angst voor iemands oordeel of angst om veroordeeld te worden. Langzaam werd duidelijk dat men zich tot ons kon wenden en dat bij ons hun angsten opzijgezet kunnen worden. Het is veilig hier, voor iedereen!

Dankbaar

Maar wat ben ik dankbaar en trots op de mensen uit dit dorp!

Dankbaar, voor het vertrouwen wat jullie me gegeven hebben, ieder op zijn eigen manier. Dankbaar voor de lieve woorden en complimenten richting mij en mijn gezin

Dankbaar, omdat we met elkaar al zo veel verschillende mensen hebben mogen helpen. Dankbaar dat jullie mij jullie zorgelijke verhalen toevertrouwen.

Dankbaar, voor alle blije gezichten die ik heb mogen zien als men geholpen werd met boodschappen of dierbenodigdheden van Hobby-mix voor dieren, een kappersbon Kapsalon Ortega of een mooie kledingset Bailiff Fashion of een waardebon voor frietjes/wok van Cafetaria de Oude Raadskelder, sinterklaascadeautjes en kerstgeschenken.

Dankbaar voor alles, hoe groot of klein het gebaar ook was. Boodschappen, gelddonaties, publicaties in de Weekblad De Schakel of donatie vanuit het hart.

Mijn man en ik zijn dankbaar dat we dit voor jullie mogen doen. Ja, het is veel werk en ja, ik voel me vaak opgelaten als ik weer om spullen moet vragen, maar wat geeft het een fijn gevoel dat ik iets mag betekenen voor een jullie. Iets wat in mijn ogen normaal lijkt te zijn, namelijk elkaar helpen!

Blijf geven

Alleen met jullie, dorpsbewoners, kunnen we hiermee door gaan! Hopelijk komt er een dag dat het niet meer nodig zal zijn. Tot die tijd brandt er altijd een lichtpuntje en zijn er altijd handen die kunnen helpen. Blijf vooral geven, want we hebben weer behoefte aan alles! Non-food en food, let hierbij op de houdbaarheidsdatum. Als u iets heeft, wilt u het dan bij de poort onder de overkapping zetten tegenover Akkerweg 6c in Berkel-Enschot? Wij zetten het na controle in de kast. Heel hartelijk bedankt voor uw donatie!

Volg onze groep op facebook Voorraadkast Berkel-Enschot voor actuele informatie.

Tekst en foto: Lisseth van Bebber-Versluis

About the author

Related Posts

Bezorging

Familie de Brouwer
Telefoon: 013 - 540 07 41

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op