De Schakel
Bedrijf in beeld
Vinden Advocaten, meester(s) in de persoonlijke aanpak

Van werken in de bediening bij Riddershoeve Berkel-Enschot tot het hebben van een eigen advocatenkantoor, zo mooi kan het lopen. Anke Vugs was helemaal niet van plan de advocatuur in te gaan na haar rechtenstudie, maar mr. Jaap Bruinsma die…

Van werken in de bediening bij Riddershoeve Berkel-Enschot tot het hebben van een eigen advocatenkantoor, zo mooi kan het lopen. Anke Vugs was helemaal niet van plan de advocatuur in te gaan na haar rechtenstudie, maar mr. Jaap Bruinsma die ze ontmoette tijdens haar werk in de Riddershoeve vond dat ze de advocatuur een kans moest geven en zo geschiedde.

Bijna een jaar hebben Anke Vugs en Laura van Asseldonk nu een advocatenkantoor op het gebied van arbeids-, sociaal zekerheids-, familie- en erfrecht (met mediation) aan de rotonde van de Gelrebaan, net buiten Berkel-Enschot. Ze opereren zelfstandig in hun advocatenpraktijk, maar wel onder één handelsnaam, namelijk Vinden advocaten.

Anke geboren in Berkel-Enschot en daar nog steeds hockeyende en Laura woonachtig in Geertruidenberg en al 25 jaar advocaat, liepen allebei met het idee rond om voor zichzelf te beginnen. Ze waren collega’s bij een advocatenkantoor en deelden de zolder aan de Spoorlaan. De naam Vinden is dan ook een knipoog naar de zolder aan de Spoorlaan. Vinden is zolder in het Zweeds en Laura houdt van Scandinavische namen, dus de handelsnaam was geboren.

Persoonlijk, gedreven en doortastend, daar staan wij voor

Wat voor beiden als een paal boven water stond is dat het een kantoor moest zijn met een persoonlijke aanpak. De drempel moet voor de mensen zo laag mogelijk zijn om hun weg naar ons kantoor te vinden, zo zeggen ze. Het is al vervelend genoeg als er iets gebeurt in je leven waarbij je een advocaat nodig hebt. Je leven staat vaak op z’n kop als er iets gebeurt in de familiaire of arbeidssfeer en dat is nu juist waarbij Anke en Laura de mensen juridisch kunnen helpen.

Het goed benaderbaar zijn zie je terug in de uurtarieven en hun hele houding ten opzichte van de persoon die een vraag heeft.

Anke en Laura gaan blij naar huis, als alles goed uitpakt. Dat kan zowel zijn door een procedure te winnen, als een goed gesprek voeren met de tegenpartij zodat partijen weer door kunnen. We willen mensen weer naar de toekomst laten kijken, rust brengen in situaties. Het hoeft niet altijd zo dramatisch uit te pakken als je eerst denkt, samen kan je veel bereiken. Heb je een juridische vraag in de familiaire-, sociale zekerheids- of arbeidssfeer, wij gaan je proberen te helpen, schroom dus niet om ons te bellen of te mailen.

Tekst: Ellen de Visser
Foto: Bas Haans

Vinden Advocaten
Kapitein Hatterasstraat 23D-01
5015 BB Tilburg
013-3039006

[email protected]
[email protected]
www.vindenadvocaten.nl

 

About the author

Related Posts

Bezorging

Familie de Brouwer
Telefoon: 013 - 540 07 41

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op