De Schakel
Uitgelicht
Vincent van Gogh ontmoet Jeroen Bosch

Mede dankzij het mooie weer was afgelopen zondag 25 september een prachtige middag in de Vincent van Goghlaan en de Jeroen Boschlaan. Ruim 140 personen hadden ingetekend voor het buurtfeest. Het was in de afgelopen jaren het derde straatfeest dat…

Mede dankzij het mooie weer was afgelopen zondag 25 september een prachtige middag in de Vincent van Goghlaan en de Jeroen Boschlaan. Ruim 140 personen hadden ingetekend voor het buurtfeest. Het was in de afgelopen jaren het derde straatfeest dat in deze wijk werd gevierd. Monique Baans, Marlies Denissen, Hodo Hassan en Monique v.d. Poel, allen uit de Vincent van Goghlaan, hadden in het voorjaar het initiatief opgepakt om dit feest te organiseren.

De jongste deelnemers vermaakten zich prima! Zij konden zich laten schminken, er was een groot luchtkussen en speelgoed. Voor de wat oudere jeugd was er een leuk plaatsje achter de bar. Later in de middag draaide de frietkar de straat in. Veel mensen hadden zelfgebakken taarten en cakes meegebracht. Er hingen leuke foto’s van bewoners en hun huizen, die de basis vormden voor de uitdagende quiz.

Evenals andere straten in ons dorp verjongen ook onze straten. Senioren gaan kleiner wonen en hun plaats wordt ingenomen door jeugdige bewoners. Het was goed om te zien hoe men elkaar ontmoette.

Kortom, het was een groot succes. Onze complimenten voor de organisatoren!

Tekst: Petra en Wim van Beers, bewoners van de Jeroen Boschlaan

Foto’s: Wim van Beers en Marlies Denissen-van Rooijen

 

About the author

Related Posts