De Schakel
Reportage
Vierde Lustrum BUBE gevierd met zonnige toertocht

Ruim 20 jaar geleden besloten Sven Verbruggen (huidige De Beer Accounts), Theo Hoppenbrouwers (Hoppenbrouwers Electrotechniek), Dim Jansen (voormalig directeur Rabobank) en Eric Snijders (Rigo Metaal) het initiatief te nemen voor een businessclub in de dorpen Berkel-Enschot en Udenhout. In 1998…

Ruim 20 jaar geleden besloten Sven Verbruggen (huidige De Beer Accounts), Theo Hoppenbrouwers (Hoppenbrouwers Electrotechniek), Dim Jansen (voormalig directeur Rabobank) en Eric Snijders (Rigo Metaal) het initiatief te nemen voor een businessclub in de dorpen Berkel-Enschot en Udenhout. In 1998 werd BUBE (Businessclub Berkel-Enschot – Udenhout) opgericht. Nu is het een platform van ruim 130 zakelijke ondernemers waarin business, netwerken en gezelligheid met een bourgondisch karakter centraal staan.

Het 4elustrumjaar 2018 wordt dit hele jaar uitbundig gevierd. Dit keer is gekozen om alle evenementen van een feestelijk tintje te voorzien. Op zondag 16 september werd de familietoertocht verreden met een gezellige barbecue op het einde van de dag.

Toertocht
In de ochtend verzamelden zo’n 50 auto’s van leden met hun gezinnen voor een toertocht door het Brabantse land. Na het eerste deel kwam iedereen terug bij Brasserie Valentijn voor de lunch. Daarna startte route 2.

Veelgehoorde reactie was dat er gereden was langs hele mooie stukken in onze omgeving, waar nog nooit iemand door heen gereden was. Verrassende tocht dus. Er werd gereden in de eigen auto, maar menig lid had ook de beschikking over een (eigen) oldtimer of cabrio. Niet bepaald een straf om met dit mooie weer in te mogen rondrijden.

BUBE Business
In kleinere bijeenkomsten worden door leden presentaties verzorgd en kennis gedeeld. De eerstvolgende wordt gehouden op 1 november. Het is altijd mogelijk een keer vrijblijvend aan te sluiten om kennis te maken met BUBE.

Slotfeest
Op 16 november vindt een bijzondere culinaire avond plaats als slot van een prachtig lustrumjaar. Gezelligheid met een bourgondisch karakter is een van de drijfveren achter BUBE: Business en netwerken met een lekker hapje en drankje.

Meer weten: kijk op www.bube.nl

Tekst & Foto: Elke van Dommelen

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op