De Schakel
Video

Video Samba@TheFarm Batala

Video Samba@TheFarm Batala bij Boerderij Denissen Batala Netherlands Batala is een internationale samba reggae Percussie Familie en Nederlands grootste Samba Reggae band De muziek en de ritmes worden gecomponeerd in Salvador de Bahia in het noordoosten van Brazilië. De naam Batala is…

Video Samba@TheFarm

Batala bij Boerderij Denissen

Batala Netherlands

Batala is een internationale samba reggae Percussie Familie en Nederlands grootste Samba Reggae band
De muziek en de ritmes worden gecomponeerd in Salvador de Bahia in het noordoosten van Brazilië.
De naam Batala is een combinatie van de uitdrukking “bateu lá” wat betekent “het raken” in het Portugees en Obatalá (Oxalá), de Candomblé-godheid die de vader is van de 9 Orixas en van de gehele mensheid.

Newbeezzz presentatie groot succes SAMBA@THEFARM

Regelmatig ontvangen we via onze website verzoeken van geïnteresseerden die graag kennis willen maken met de Braziliaanse percussie. Onder de naam Batala Newbeezzz geven we speciale workshops. Je hebt geen trommelervaring nodig. Deze cursus duurt 11 weken en wordt afgesloten met een optreden voor het grote publiek.

Onder de naam Samba@TheFarm gaven onze Newbeezzz dan een fantastische show weg. Na het succes van vorig jaar was op zondag 27 mei 2018 alweer de 2e editie van Samba@TheFarm. Vanaf 13 uur gingen we los met gave optredens.

Video en montage: Bart van Rijsewijk

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op