De Schakel
Ondernemend
Vergaderen in Friesland, waar huur je de ruimte?

Ineens ben je noodgedwongen op zoek naar vergaderruimte in Friesland, een provincie waar je misschien niet eens thuis bent. Waar let je op en hoe kun je een geschikte vergaderruimte vinden? In Friesland zijn enkele steden waar de meeste bedrijfsactiviteiten…

Ineens ben je noodgedwongen op zoek naar vergaderruimte in Friesland, een provincie waar je misschien niet eens thuis bent. Waar let je op en hoe kun je een geschikte vergaderruimte vinden? In Friesland zijn enkele steden waar de meeste bedrijfsactiviteiten plaatsvinden, dan denken we aan Leeuwarden uiteraard, als hoofdstad van de provincie, maar ook aan Heerenveen bijvoorbeeld. Het meest centraal gelegen is in dat geval Leeuwarden. Leeuwarden is zowel per auto als per trein bijzonder goed bereikbaar. Dat is alvast een pre. Daarnaast is het een pre als je vergaderruimte kunt vinden in de binnenstad zelf. Vanaf het treinstation is de binnenstad snel te bereiken immers, en de auto parkeer je in één van de vele parkeergarages van het centrum. Wie dus vergaderruimte zoekt in Friesland, kan deze het beste reserveren bij de Meetingroom, hartje Leeuwarden.

De Meetingroom in Leeuwarden, perfect voor kleine gezelschappen

Wie wil vergaderen in Leeuwarden, of er zakenrelaties wil ontvangen voor een bespreking of voor het houden van een pitch, moet zorgvuldig een geschikte ruimte hiervoor boeken. Klanten en zakenrelaties wil je natuurlijk in een representatieve omgeving ontvangen. De Meetingroom leent zich hier bij uitstek voor. Met ruimte voor groepen tot 10 personen biedt de Meetingroom 3 vergaderruimtes aan. Elk modern en stijlvol ingericht; precies het type omgeving waarin je fijn zaken kunt doen met elkaar. De sfeer kan als huiselijk modern, warm zakelijk worden getypeerd. Je hoeft niet per se aan tafel plaats te nemen, er zijn ook banken aanwezig. Binnen deze design setting is het fijn vergaderen, of zaken te bespreken. De Meetingroom is voor een dagdeel van 4 uur te boeken, of voor een hele dag van 8 uur.

Locatie van de Meetingroom

De Meetingroom is gevestigd in het oude stadshart van Leeuwarden, aan de Eewal 51b te Leeuwarden. Grachten, restaurants en terrassen bevinden zich op loopafstand. Het is op deze manier prettig vergaderen in Friesland, wanneer je als bedrijf of als freelancer hier een ruimte boekt om aan tafel te gaan zitten met teamgenoten of zakenrelaties. Want vanuit de Meetingroom kun je rechtstreeks een van de vele restaurants bezoeken, of lunchrooms en terrassen. Zo leer je elkaar op een andere manier kennen en kan het zakelijke dagdeel op ongedwongen wijze worden afgerond, als de wens daar ligt.

Faciliteiten binnen de Meetingroom

Wie geen behoefte heeft om buiten de Meetingroom te lunchen, kan gewoon een heerlijke verse lunch reserveren voor alle gasten bij de Meetingroom zelf. En vanzelfsprekend is er ook frisdrank, water en koffie en thee bij te reserveren. Daarnaast is de Meetingroom voorzien van snel internet in alle vergaderruimtes, zijn er extra beeldschermen aanwezig en zaken als stiften, flip overs, post-its en dergelijke. Alles voor de klant om zo snel mogelijk van start te kunnen gaan.

De Meetingroom is een veelgebruikte vergaderruimte in het centrum van Leeuwarden en wordt vooral gebruikt door bedrijven, instanties en ZZP’ers – die zelf niet altijd over een geschikt representatieve bedrijfsruimte beschikken. Een vergaderruimte boeken kan direct via de website.

 

#24webvertising #ondernemend

About the author

Related Posts