De Schakel
Bedrijf in beeld
Veiver Praktijk voor heling en intuïtieve kunst

Anja Robben van Dinther is de eigenaresse van Veiver, dat staat voor Veiligheid en Vertrouwen. Ontspanning is het hoogste goed voor Anja. Dat is wat o.a. wordt bewerkstelligd tijdens de workshops intuïtief schilderen die zij geeft in haar nieuwe “leukste,…

Anja Robben van Dinther is de eigenaresse van Veiver, dat staat voor Veiligheid en Vertrouwen. Ontspanning is het hoogste goed voor Anja. Dat is wat o.a. wordt bewerkstelligd tijdens de workshops intuïtief schilderen die zij geeft in haar nieuwe “leukste, gezelligste en toegankelijkste atelier voor intuïtieve kunst”.

Praktijk Veiver
In 2005 is Anja begonnen met haar eigen bedrijf waarin coaching, maar ook massage onderdeel van de behandeling uitmaken. Mensen die in haar praktijk komen hebben vaak last van pijn in bijvoorbeeld schouders, nek of rug. De achterliggende emotie bij die pijn is Anja al snel op het spoor. De touch of matrix methode die zij gebruikt om blokkades te verlichten die pijnen veroorzaken, is gebaseerd op de quantum fysica: alles is licht en informatie.

Nieuw atelier
Zo’n 10 tot 12 jaar geleden is Anja gaan schilderen en heeft daarvoor van allerlei workshops en cursussen gevolgd en afgerond. Ze exposeert soms met haar werk, zoals bijvoorbeeldtijdens de opening van Ons Koningsoord. Ze vernam daar dat er behoefte was aan een plek om intuïtief te kunnen schilderen. Anja heeft in Oisterwijk een atelier gedeeld met een vriendin, maar toen haar schoonouders gingen verhuizen, heeft Anja dankbaar gebruik gemaakt van de mogelijkheid om in hun oude woning in Berkel-Enschot een nieuw atelier te betrekken, dat officieel op 1 en 2 juni wordt geopend.

Workshop intuïtief schilderen
Daar heeft een workshop intuïtief schilderen al plaats gevonden op 11 april. Een paar zomers geleden merkte Anja toen zij buiten zat te schilderen dat de verf al snel droog was en dat er tijdens het poetsen mooie effecten ontstonden die ze is gaan uitwerken. Zo laat zij ook haar deelnemers kennismaken met verschillende materialen en kleuren. ‘Wij worden geboren als tabula rasa, een onbeschreven blad’, zegt Anja. ‘Met ieder nieuw werkvlak krijgen we een nieuwe kans onszelf in te kleuren’. Deelnemers zijn erg enthousiast over de workshop en Anja zelf. In steekwoorden noemt men: rust, verwendag, warm, inspirerend, veilig, en afgestemd op wat jij nodig hebt, terwijl je lekker vrijgelaten wordt om te schilderen.

‘Je hoeft niet te kunnen schilderen en iedereen is welkom, dat is de lol van intuïtief schilderen’ zegt Anja.

Tekst: Kelly Heijzelaar
Fotografie: Bas Haans

Veiver Praktijk voor heling en intuïtieve kunst
Durendaelweg 16a
5056 ZA Berkel-Enschot
013-533 4523
06-50851578
veiver@veiver.nl
veiver.nl
facebook

About the author

Related Posts