De Schakel
Van den Hoven

Onderneming met hart voor de klant Aan de Craenweide, voordat je het dorp via de Enschotsebaan binnen rijdt, vind je Van den Hoven Assurantiën en Makelaardij. Iedereen die er langs komt kijkt even naar wat de thermometer en klok buiten…

Onderneming met hart voor de klant

Aan de Craenweide, voordat je het dorp via de Enschotsebaan binnen rijdt, vind je Van den Hoven Assurantiën en Makelaardij. Iedereen die er langs komt kijkt even naar wat de thermometer en klok buiten het gebouw aangeven. Binnen is echter sprake van een grote bedrijvigheid, om het in graden uit te drukken; het is er altijd tropisch warm.

Van den Hoven geeft persoonlijk advies wat betreft hypotheken, verzekeringen en pensioenen, ook beschikt het over een eigen makelaardij en worden verzekeringen aangeboden in het eigen Van den Hoven Voordeelpakket. Daarnaast is Van den Hoven een intermediair van de RegioBank. Particulieren en bedrijven kunnen bij Van den Hoven terecht voor eerlijk en onafhankelijk advies, dit doordat het bedrijf niet afhankelijk is van verzekeraars. Door deze onafhankelijkheid en het eigen Van den Hoven Voordeelpakket kan een pakket samengesteld worden dat precies aansluit bij de wensen van de klant.

Patrick van den Hoven vertelt: ‘Wij beschouwen het als één van onze belangrijkste taken de klant te adviseren in het kiezen van een, bij de situatie best passend, verzekeringspakket. Aan de ene kant moet dit financiële risico’s voldoende dekken. Aan de andere kant vinden wij het onnodig alles te verzekeren wat los en vast zit. Daarin geven wij graag advies. Op basis van een vakkundig inventarisatie van de situatie brengen wij ons verzekeringsadvies uit’.

Online verzekeren kan dan wel een stukje goedkoper zijn, maar de echte waarde van je verzekering ken je pas als je hem echt nodig hebt en merkt dat er niet zo gemakkelijk en snel wordt uitbetaald. ‘Bij ons wordt gemiddeld binnen een week uitgekeerd; Deze goede service spreekt zich rond en zo vinden steeds meer particulieren en bedrijven de weg naar ons’.

Vestigingen in Berkel-Enschot en Rijen

Naast de vestiging in Berkel-Enschot heeft Van den Hoven ook een vestiging in Rijen. Vanuit deze vestigingen worden klanten door heel Midden-Brabant geholpen. Maar ook het aantal klanten uit Berkel-Enschot en Heukelom blijft toenemen. Zij zien het voordeel in van het krijgen van eerlijk en onafhankelijk advies.

Ondernemer pur sang

Het bedrijf begon in 1978 in de Tobias Asserlaan, toen Piet van den Hoven besloot voor zichzelf te beginnen met verzekeringen en hypotheken. Enkele jaren later voegde ook Patrick zich bij het bedrijf, wat toen gevestigd was in de Mascagnilaan. Toen het bedrijf uit zijn jasje groeide, en ook het kantoor aan de Mascagnilaan te klein werd, heeft Van den Hoven zich gevestigd aan de Creanweide. Ook vandaag de dag blijft het bedrijf zich onder leiding van Patrick van den Hoven uitbreiden en wordt in 2018 alweer het 40-jarig bestaan gevierd. Toch vindt hij het nog steeds erg leuk om zowel particuliere als zakelijke klanten te adviseren op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en makelaardij. ‘Dat is mijn passie, en ik hoop dat nog heel lang te mogen doen’.

Ook advies nodig op het gebied van makelaardij, verzekeringen, hypotheken, pensioenen of andere financiële aangelegenheden?
Neem dan gerust contact op: 
Van den Hoven
tel: 013-5339118
post@vandenhoven.nl
www.vandenhoven.nl

About the author

Related Posts