De Schakel
Bedrijf in beeld
Van den Heuvel Glazenwasserij is een full service bedrijf

Een professional met handigheid en snelheid. Dat is glazenwasser Ferry van den Heuvel. Bij particulieren en bedrijven wast hij ramen, kozijnen, dakkapellen, serres en zonnepanelen. Wat is het geheim van een glanzende ruit? ‘Ikzelf gebruik veel zeep. Sommige beroepsgenoten zijn…

Een professional met handigheid en snelheid. Dat is glazenwasser Ferry van den Heuvel. Bij particulieren en bedrijven wast hij ramen, kozijnen, dakkapellen, serres en zonnepanelen. Wat is het geheim van een glanzende ruit?

‘Ikzelf gebruik veel zeep. Sommige beroepsgenoten zijn bang voor teveel schuim en gebruiken minder. Het lijkt simpel, maar je moet er echt handigheid in krijgen om het goed te doen.’ Ferry van den Heuvel vertelt graag en enthousiast over zijn werk. ‘Allerlei truckjes, zoals spiritus tegen strepen, een ui in het water of met kranten wassen voor goed ontvetten, zijn onzin. Voor een glanzend resultaat gebruik Ik spons, water en afwasmiddel.’

Zonnepanelen
Een van de specialiteiten van Ferry zijn zonnepanelen wassen. Hiervoor gebruikt hij een watertank met een osmose apparaat. Die filtert het water met een harszak en voorkomt kalkaanslag. Voor glas-in-loodramen en zonnepanelen is dat bijvoorbeeld ideaal. Overigens is regenwater ook kalkvrij. Maar voor schone zonnepanelen is een flinke regenbui alleen niet voldoende.

Moeilijke klussen
De kleine raampjes op moeilijk bereikbare plekken, de dakkapel in z’n geheel poetsen, houtwerk of Trespa reinigen en ook dakgoten legen is voor Ferry geen probleem. Bij bedrijven werkt hij vaak op grote hoogte. In een hangbakgondel of hij huurt een hoogwerker in.

De drie jaar na het starten van een bedrijf zouden het moeilijkst zijn. Deze heeft Van den Heuvel Glazenwasserij glansrijk doorstaan. In 2015 startte Ferry zijn eigen onderneming en het gaat zo goed dat hij onlangs een medewerker heeft aangenomen. Voor meer informatie zie: Bedrijven Contacten/DIVERSEN.

De GLAZENWASSER voor bedrijf en particulier
[email protected]
06-24136243

Tekst: Ellen van Slooten
Foto: Bas Haans

About the author

Related Posts

Bezorging

Familie de Brouwer
Telefoon: 013 - 540 07 41

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op