De Schakel
Bedrijf in beeld
Vakgarage Van Nunen:

Al 60 jaar een gemoedelijke dorpsgarage De meeste inwoners uit Udenhout weten niet anders dan dat er op het adres Slimstraat 78 een garage zit. “Een Opel garage” zal het antwoord zijn wanneer je vraagt wat voor garage het is.…

Al 60 jaar een gemoedelijke dorpsgarage

De meeste inwoners uit Udenhout weten niet anders dan dat er op het adres Slimstraat 78 een garage zit. “Een Opel garage” zal het antwoord zijn wanneer je vraagt wat voor garage het is. Het juiste antwoord is echter dat het een ‘Vakgarage’ is. En dat ze daarnaast ook erkend Opel-reparateur zijn, dat is alleen maar een mooi extra’s.

Al enkele jaren draagt garage Van Nunen het predicaat ‘vakgarage’, waar nog veel mensen denken dat het ‘enkel’ een Opel dealer is. Maar je kan bij Van Nunen dus ook terecht met ieder ander merk auto.De acht personeelsleden volgen regelmatig een bijscholing en blijven optimaal op de hoogte van de ontwikkelingen in de autobranche. Zo zijn de automonteurs bij Van Nunen volledig op de hoogte van de elektrificatie binnen de autobranche. Automobilisten met elektrische of hybride auto’s kunnen ook terecht bij Vakgarage Van Nunen wanneer er problemen zijn met de auto.

Milieuvriendelijk
Maar uiteraard weten ze ook prima wat er met de ‘brandstofauto’s’ moet gebeuren wanneer je met problemen of schade kampt. Deze problemen worden dan ook nog eens zo duurzaam en volgens de meest recente milieueisen opgelost. De garage bezit namelijk al enkele jaren het certificaat ‘GroenGedaan’. Hierbij krijgen ze regelmatig controle of er nog steeds op een zo vriendelijk mogelijke manier voor het milieu gewerkt wordt. En omdat het certificaat nog steeds aan de muur prijkt, voldoen ze daar nog altijd aan!

60 jaar ervaring
De certificaten en predicaten die door de jaren heen behaald zijn door Vakgarage Van Nunen, komen natuurlijk niet uit de lucht vallen. Wanneer je al 60 jaar in de Slimstraat midden in het dorp zit, en je ook al ruim 50 jaar lid van de Bovag bent, zegt dat natuurlijk alles! U kunt dus met een gerust hart naar Vakgarage Van Nunen wanneer er problemen zijn met uw auto, welk merk auto dat ook is en of hij nu op brandstof of op elektriciteit rijdt, dat maakt bij deze garage niets uit!

Tekst: Pieter Michielsen (De Wegwijzer)
Foto: Bas Haans (De Schakel)

Vakgarage Van Nunen
Slimstraat 78
Udenhout
Tel.: 013 511 14 37
[email protected]
www.opelvannunen.nl
Facebook
Instagram

 

About the author

Related Posts

Bezorging

Familie de Brouwer
Telefoon: 013 - 540 07 41

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op