De Schakel
Bedrijf in beeld
Uw droomproject gerealiseerd zonder verrassingen

Mols Bouwexpertise noemt zichzelf ’geen standaard aannemer’. Met brede kennis en ervaring kan namelijk ieder project van a tot z begeleid worden. Aan de voorkant is er duidelijkheid over de invulling van het ontwerp, de installatie, het bouwproces en het…

Mols Bouwexpertise noemt zichzelf ’geen standaard aannemer’. Met brede kennis en ervaring kan namelijk ieder project van a tot z begeleid worden. Aan de voorkant is er duidelijkheid over de invulling van het ontwerp, de installatie, het bouwproces en het budget, waardoor het eindresultaat geen verrassing is.

 

Historie

Sander Mols, 37 jaar, heeft altijd bij (middel)grote aannemers gewerkt als werkvoorbereider en projectleider. Binnen de aannemerswereld heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan en heeft ook een teken/ ontwerp achtergrond. Sander heeft als tussenstap een bouwtechnisch ontwerp- en adviesbureau gehad, deed aan- en verkoopkeuringen, maar wilde toch heel graag het totaalplaatje kunnen bieden en de stap maken naar een eigen aannemersbedrijf. Zo ontstond in 2015 Mols Bouwexpertise.

 

Start

Het begon allemaal met een succesvolle pilot waarbij Sander van tekenen tot vergunningen en het werken met ZZP-ers, een unieke split level woning heeft neergezet. Vanuit dit project zijn steeds meer opdrachten binnen gekomen en is het aannemersbedrijf gegroeid. Inmiddels heeft Mols Bouwexpertise Martijn, voor het ‘buitenwerk’ en Frank, voor de werkvoorbereiding en calculatie in dienst en samen dragen zij zorg voor service en kwaliteit.

 

Visie

Sander vertelt: ‘mensen doen renovatie-, verbouw- of nieuwbouwprojecten vaak maar één, misschien twee keer in hun leven. We vinden het daarom heel belangrijk dat een klant, die vaak leek is in de bouwwereld, meegenomen wordt in het hele traject. We zijn het liefst aan de voorkant al betrokken, zodat we van a tot z kunnen begeleiden. Denk aan ontwerp, installatie, duurzaamheid en comfort. Als we vooraf meekijken naar het budget, kan er gericht ontworpen en gebouwd worden en komt de klant nooit voor verrassingen te staan. Als het nodig is, schakelen we onafhankelijke (energie)adviseurs in en kunnen we opschalen met ZZP-ers. Wij sturen het project van binnenuit, houden de lead en nemen de klant bij iedere stap bij de hand. Op die manier kom je samen tot de beste resultaten. Het voordeel voor de klant ten opzichte van een traditionele aanbesteding (waarbij de afzonderlijke stappen bij verschillende mensen liggen en er risico is op onverwachte kosten of vertraging in het project) is dat er snel en gericht naar het doel gewerkt kan worden; de (ver)bouw van dat droomproject!’

 

 

Tekst: Kelly Heijzelaar

Foto:Bas Haans

 

Mols Bouwexpertise
Rhijnkant 17
5056JH Berkel-Enschot
013-5904675
06-83659920
info@molsbouwexpertise.nl
www.molsbouwexpertise.nl

Ook aanwezig op Facebook en LinkedIn

Mols Bouwexpertise, Bas Haans Fotografie.

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op