De Schakel
Bedrijf in beeld
Uniek & Smaakvol

Uniek & Smaakvol, voor al uw vragen over voeding en leefstijl   Als onderneemster heeft Annelie Theunisse van Uniek & Smaakvol een wel heel bijzondere flyer bedacht. Met een klein flesje mais, een recept voor zelfgemaakte popcorn en de slogan…

Uniek & Smaakvol, voor al uw vragen over voeding en leefstijl

 

Als onderneemster heeft Annelie Theunisse van Uniek & Smaakvol een wel heel bijzondere flyer bedacht. Met een klein flesje mais, een recept voor zelfgemaakte popcorn en de slogan ‘Just popping in to say hello’stelt de diëtist, kok en leefstijlcoach zich graag aan je voor.

 

Realistisch en haalbaar

‘Veel mensen hebben vragen op het gebied van voeding en leefstijl,’ vertelt Annelie. ‘Ze willen bijvoorbeeld afvallen, juist aankomen of weten hoe voeding kan helpen om fitter en energieker te worden. Ik kan en wil hen daar graag bij helpen.’ Annelie volgde opleidingen tot kok en diëtist en is zeer deskundig als het gaat om het geven van voedingsadvies. ‘Maar naast voeding spelen ook andere factoren een rol bij een gezond eet- en leefpatroon. Zaken als bewegen, roken, alcohol en ontspanning zijn ook belangrijk. Ik heb het daarom ook liever niet over strenge diëten. Dat werkt vaak demotiverend. Met kleine, haalbare aanpassingen in je voeding en leefstijl hou je het langer vol en bereik je makkelijker je doel. Ik hou daarbij altijd rekening met de persoonlijke situatie, ziekte of aandoening van een client. Want de juiste voeding én leefstijl is voor iedereen anders.’

 

‘Ik geloof in maatwerk, specialisme en een persoonlijke benadering.’

 

Onlangs besloot Annelie zich volledig op het uitbouwen van haar eigen bedrijf te richten. Op dit moment is Annelie werkzaam op drie locaties. Op maandag is ze te vinden binnen de muren van Ladies Gym in Berkel-Enschot en op dinsdag bij een huisartsen- en een fysiotherapiepraktijk in Tilburg. Indien gewenst doet ze ook huisbezoeken. Uiteindelijk is het de bedoeling om dit verder uit te breiden en ook in ’s-Hertogenbosch een praktijkruimte te beginnen. Ook daar zoekt ze graag de samenwerking met andere zorgverleners in de zogeheten ketenzorg. Kortom, Annelies ambitie is duidelijk: zoveel mogelijk mensen coachen en begeleiden naar een gezonde(re) leefstijl.

 

Winactie

Gratis een persoonlijke voedingssessie van 30 minuten winnen? Vul de lege plekken in onderstaande zin in. Stuur jouw zin vóór dinsdag 15 september op naar [email protected], met als onderwerp ‘Winactie persoonlijke voedingssessie’.

 

Ik wil graag voeding- en leefstijltips van Annelie omdat ……, met als doel om ……

 

Tekst: Noortje de Kok

Foto: Bas Haans

 

Uniek & Smaakvol
Enschotsebaan 6A
5056 ST Berkel-Enschot
(ook in Tilburg en ’s-Hertogenbosch)

T: 06-55887633
E: [email protected]
I: www.uniekensmaakvol.nl

Facebook, Instagram en YouTube

 

 

About the author

Related Posts

Bezorging

Familie de Brouwer
Telefoon: 013 - 540 07 41

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op