De Schakel
Nieuws
Uitvaartondernemer Tom van Dijk terug in de regio

Eind 2020 nam Tom van Dijk na 7,5 jaar afscheid van Monuta om als zelfstandig uitvaartondernemer verder te gaan. Contractueel mocht hij hierdoor twee jaar lang geen uitvaarten in de regio Tilburg verzorgen. Sinds 1 januari is deze periode echter…

Eind 2020 nam Tom van Dijk na 7,5 jaar afscheid van Monuta om als zelfstandig uitvaartondernemer verder te gaan. Contractueel mocht hij hierdoor twee jaar lang geen uitvaarten in de regio Tilburg verzorgen. Sinds 1 januari is deze periode echter voorbij. “Het ging me echt aan het hart om ‘nee’ te moeten zeggen tegen families die me toch belden, zeker in een voor hen zo moeilijke periode. Gelukkig hoeft dat nu niet meer en kan ik iedereen die een beroep op me doet weer op mijn manier bijstaan, met aandacht en gevoel”.

Tom van Dijk vormt ‘Tom van Dijk Uitvaarten’ samen met ritueelbegeleider bij afscheid Rob van Tilburg. “Nabestaanden ondersteunen bij het voorbereiden van een mooie afscheidsviering is echt een vak apart. Rob bespreekt samen met de familie het leven van de overledene en wat voor persoon iemand was, maakt daar vervolgens een verhaal van en draagt dit met veel gevoel voor tijdens de uitvaart. Een enorme toegevoegde waarde voor een uniek en persoonlijk afscheid waar je achteraf met een goed gevoel op terug kunt kijken”, aldus Tom van Dijk.

Tom en Rob hebben beiden inmiddels zo’n 10 jaar ervaring in het begeleiden en het ontzorgen van families bij een overlijden en zijn voor hen vertrouwde gezichten, voor, tijdens en na de uitvaart.

Kijk voor meer informatie en een korte videopresentatie op www.tomvandijkuitvaarten.nl.

 

Op de foto: Tom van Dijk (links) en Rob van Tilburg

About the author

Related Posts

Bezorging

Familie de Brouwer
Telefoon: 013 - 540 07 41

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op