De Schakel
Nieuws
Uitnodiging Dag van de Bouw Koningsoord

Heijmans is momenteel druk bezig met de realisatie van het project Koningsoord, waar op dit moment een nieuw winkelcentrum gebouwd wordt met daarop 139 appartementen. Dit vormt, samen met de Adbij Ons Koningsoord, het nieuwe Dorpshart van Berkel-Enschot. Tijdens de…

Heijmans is momenteel druk bezig met de realisatie van het project Koningsoord, waar op dit moment een nieuw winkelcentrum gebouwd wordt met daarop 139 appartementen. Dit vormt, samen met de Adbij Ons Koningsoord, het nieuwe Dorpshart van Berkel-Enschot. Tijdens de Dag van de Bouw krijgt u de unieke kans om de bouwplaats van dit nieuwe winkelcentrum te bezoeken. U krijgt dan toegang tot enkele winkels en appartementen.

Dag van de Bouw
zaterdag 15 juni 10:00-16:00 uur
Ons Koningsoord
Berkel-Enschot

UITNODIGING DAG VAN DE BOUW
Het Dorpshart in het kort Het nieuwe Dorpshart omvat meer dan 11.000 m2 winkels en 139 appartementen. De winkels die nu nog aan de Eikenbosch in Berkel-Enschot liggen worden hier gehuisvest. Ook is er ruimte voor nieuwe winkels. De appartementen boven het winkelgebied bestaan zowel uit huur als koopwoningen.

Bezoek ons op 15 juni
Heijmans is trots op dit project en vertelt graag meer over wat er momenteel allemaal gebeurt achter de bouwhekken. De bouwplaats is gratis te bezoeken tussen 10.00 en 16.00 uur. Daarnaast is het mogelijk om u aan te melden voor een exclusieve rondleiding door dhr. De Graaf (Directeur architect van Groosman) als dhr. Moerman (stedenbouwkundige bij Inbo Architecten) om 13.00 of 14.30 uur (kaartjes bedragen € 4,- euro per persoon) U kunt zich hiervoor aanmelden via www.castonline.nl.

Team Heijmans

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op