De Schakel
Nieuws
Tilburg KiesMeNu

Stemhulp gemeenteraadsverkiezingen Nadat in Tilburg afgelopen week steeds meer verkiezingsposters opdoken, is ook de stemhulp Mijn Stem gelanceerd.   Op 14, 15 en 16 maart 2022 kunnen alle kiesgerechtigden in de gemeente Tilburg stemmen voor een nieuwe gemeenteraad. In totaal…

Stemhulp gemeenteraadsverkiezingen

Nadat in Tilburg afgelopen week steeds meer verkiezingsposters opdoken, is ook de stemhulp Mijn Stem gelanceerd.

 

Op 14, 15 en 16 maart 2022 kunnen alle kiesgerechtigden in de gemeente Tilburg stemmen voor een nieuwe gemeenteraad. In totaal doen veertien politieke partijen mee: Lijst Smolders Tilburg, D66, GroenLinks, VVD, SP, CDA, Partij van de Arbeid, 50PLUS, Lokaal Tilburg, Voor Tilburg, Forum voor Democratie, Partij voor de Dieren, Hart voor Vrijheid en ONS Tilburg.

 

Via de stemhulp www.mijnstem.nl/tilburg kunnen Tilburgers nagaan welke partij het best past bij hun eigen ideeën over de toekomst van de stad.

Op www.raadtilburg.nl/verkiezingen vertellen de politieke partijen wat hun plannen voor Tilburg zijn. De website bevat verder een verwijzing naar de stemhulp Mijn Stem en een overzicht van activiteiten in aanloop naar de verkiezingen.

 

De Verkiezingen & Ik 

Voor de leeftijdscategorie 18 tot 30 jaar is er een speciale campagne: De Verkiezingen & Ik. Kans om politici in het echt te ontmoeten, met een pilsje in de hand, is er op zaterdag 12 maart tijdens de verkiezingskroegentocht Pils & Politics. Jongeren kunnen met een stempelkaart langs verschillende Tilburgse cafés gaan, waar de politieke partijen aan de bar hangen. Gotta Catch ‘Em All! Meer informatie over dit evenement op www.deverkiezingenenik.nl 

Klik hieronder voor de Verkiezingskrant van de Gemeente Tilburg:

Tekst: Redactie
Bron: Gemeente Tilburg

 

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op