De Schakel
Nieuws
Terugblik Sint Job 12 mei

Traditioneel begon de Sint Job viering met een mis in de Sint Caeciliakerk. Met indrukwekkende binnenkomst van de gilden Sint Hubertus en Sint Joris & Sint Sebastiaan werd het een warme viering. Na afloop werd de vendelgroet gebracht aan de…

Traditioneel begon de Sint Job viering met een mis in de Sint Caeciliakerk. Met indrukwekkende binnenkomst van de gilden Sint Hubertus en Sint Joris & Sint Sebastiaan werd het een warme viering. Na afloop werd de vendelgroet gebracht aan de pastoor en werd er gezellig met een koffie of thee van het zonnetje genoten.

Het plein dit jaar leeg, geen pleinfeest. Maar wel een mooi middagprogramma in de kerk. InBetween beet het spits af, gevolgd door Berkel Enschot Zingt (BEZ), die de aanwezigen uitnodigde van harte mee te zingen. Muziek verbindt en er was nog een mooie opkomst. Leerlingen van de muziekschool Toonaangevend sloten de middag af met pianomuziek, van klassiek tot modern. De één pas een aantal maanden les gehad, de andere al tien jaar.

Het vizier is gericht op 2025, waar de Stichting hoopt de gewilde vergunning wel te krijgen. De gemeente Tilburg heeft hierin alle medewerking toegezegd.

Tekst en foto’s: Elke van Dommelen

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op