De Schakel
Nieuws
Team BE Wouter naar Alpe d’HuZes

Donderdag 2 juni klimt Team Berkel-Enschot omhoog tegen de Alpe Huez. 6 fietsers (Boukje Ooms, Jeffrey Isings, Stef Schulpen, Erik Staps, Ivar en Ward Grootens) en 1 loper: Robert de Fijter.   Wij doen als team mee aan Alpe d’HuZes…

Donderdag 2 juni klimt Team Berkel-Enschot omhoog tegen de Alpe Huez. 6 fietsers (Boukje Ooms, Jeffrey Isings, Stef Schulpen, Erik Staps, Ivar en Ward Grootens) en 1 loper: Robert de Fijter.

 

Wij doen als team mee aan Alpe d’HuZes omdat wij ons willen inzetten voor een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker. Ieder uit ons team heeft zijn of haar eigen persoonlijke vrienden, familie, bekenden ‘op de bagagedrager’. We hebben ons team Wouter genoemd. Wouter werd 15 jaar, neef van de familie Grootens en heeft een jaar geleden op 10 juni 2021 de strijd met hersenkanker moeten opgeven. Ook met Wouter in gedachte en klimmen we naar de top!

 

Op verschillende manieren hebben we geld ingezameld voor het goede doel. Op 10 april organiseerden we een spinningmarathon. In het dorp zijn er flyers te vinden met een QR-code om ons te steunen. Deze QR-code staat ook in de bijgaande afbeelding en kan gebruikt worden om ons direct te sponsoren. De afbeelding is getekend door Wouter. Iedere donatie, aan één van onze teamleden of aan het gehele team is welkom. Ons streven is om zeker € 20.000 euro op te halen. We zijn goed op weg, maar zeker nog niet klaar.

 

Op 8 mei organiseren we bij sportpiazza een bootcamp met aanvullende activiteiten. Meld je aan of voor meer informatie info@sportpiazzaberkel-enschot.nl

 

Aub geef ruimhartig! Dan doen wij het klimwerk in de eerste week van juni!

Dank voor uw bijdrage!

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op