De Schakel
Reportage
Succesvolle summer edition Anouk & Friends in Leyhoeve

De Summer Edition van Anouk & Friends in de Leyhoeve bleek een groot succes. Het moest een avond worden vol prachtige muziek, vriendschap en gezelligheid met optredens van onder meer Anouk Kamp en Erica van der Meer. Meer dan 150…

De Summer Edition van Anouk & Friends in de Leyhoeve bleek een groot succes. Het moest een avond worden vol prachtige muziek, vriendschap en gezelligheid met optredens van onder meer Anouk Kamp en Erica van der Meer. Meer dan 150 mensen kwamen donderdagavond op het benefietconcert  voor de Hersenstichting en genoten van een borreltje tijdens dit muzikale evenement.

Het is de tweede keer dat Anouk Kamp, samen met Jan Geerts en Babette Oomens, het evenement organiseert om geld op te halen voor de Hersenstichting. De organisatoren glunderen van genot tijdens de avond en zitten vol enthousiasme. ‘De volgende keer gaan we voor de duizend bezoekers’, grapt Kamp.

Afwisselende acts
Op het podium kwamen afwisselende acts voorbij van onder meer Duo Timbre, Eefje Mommers, Jos Muller en Friso de Boer. Ook de 18-jarige Thijs Wetzels liet zijn stem horen en showde zijn kunsten op het keyboard met de cover ‘a millions reasons’.

Erica van der Meer kwam met een eigen nummer en bij haar tweede nummer werd zij door haar broer, Frank, begeleidt op de gitaar. Ook Anouk liet een aantal nummers horen en René van den Bosch begeleidde haar op de piano. Samen met Chrins Kameier zong zij een prachtig duet en samen met Friso de Boer zong zij ‘The Prayer’.

Prachtige locatie
De Leyhoeve blijkt een prachtige locatie voor dit evenement. ‘De bewoners zijn altijd even enthousiast en het is natuurlijk een prachtige afwisselende plek met een mooie vleugel’, zegt Kamp. Ook mede-organisator Babette Oomens, die het vanuit de Leyhoeve mee regelt, is tevreden over de opkomst en hoe de avond verliep. ‘We hadden 85 kaarten verkocht, maar uiteindelijk zijn er veel meer mensen gekomen.’

Het evenement begon om half acht en wie een VIP-kaartje had gekocht, kon genieten van een glaasje Domaine de Ley en een lekker hapje. Clemens van Bracht praatte de avond aan elkaar.

Tekst: Annebelle Nooteboom
Foto: Bas Haans

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op