De Schakel
Bedrijf in beeld
Steunkousenadvies in Berkel-Enschot

‘Uw benen zijn bij ons in goede handen’ Vanaf 1 oktober 2019 kunt u Steunkousenadvies vinden in gezondheidscentrum Koningsoord aan Pandgang 2 te Berkel-Enschot. Steunkousenadvies is gespecialiseerd in het aanmeten van therapeutische elastische kousen en alle andere compressie hulpmiddelen. Door onze…

‘Uw benen zijn bij ons in goede handen’

Vanaf 1 oktober 2019 kunt u Steunkousenadvies vinden in gezondheidscentrum Koningsoord aan Pandgang 2 te Berkel-Enschot.

Steunkousenadvies is gespecialiseerd in het aanmeten van therapeutische elastische kousen en alle andere compressie hulpmiddelen. Door onze intensieve samenwerking met andere disciplines in de gezondheidszorg kunnen wij u voorzien van de juiste hulpmiddelen en indien mogelijk, deze ook declareren bij uw zorgverzekeraar. Steunkousenadvies heeft hierover afspraken met alle zorgverzekeraars.

Ervaring
Karin van Laarhoven is de eigenaresse van Steunkousenadvies. Ze heeft een ruime ervaring in de gezondheidszorg. Ze is haar loopbaan gestart als doktersassistente in de huisartsenpraktijk en later als polikliniekassistente in het St. Elisabeth Ziekenhuis te Tilburg. 

Inmiddels houdt zij zich al meer dan twintig jaar bezig met het aanmeten en leveren van therapeutische elastische kousen en andere compressiehulpmiddelen. U kunt hierbij denken aan beenkousen, armkousen maar ook aan compressie kleding.Tevens kan zij u adviseren over het aan en uit doen, van deze hulpmiddelen.

Juiste hulpmiddel
Karin is ook gediplomeerd consulente in Wondzorg en adviseur in orthopedische hulpmiddelen. Deze schat aan opleidingen en ervaringen zorgt ervoor dat zij u snel en adequaat een goed advies kan geven en het juiste hulpmiddel zal aanbevelen.

Door haar expertise wordt zij regelmatig benaderd door het Radboud ziekenhuis in Nijmegen en het Nederlandse kankerinstituut in Amsterdam voor complexe zorgvragen op het gebied van oncologie en complexe wonden. Het gaat hierbij om mensen van jong tot oud.

Gratis advies
Heeft u zelf vragen, last van zware-vermoeide of tintelende benen, kom dan langs voor een gratis advies. Met behulp van diverse moderne apparatuur kunnen wij de bloeddoorstroming van uw benen snel en pijnloos meten.

Afspraak
U kunt een afspraak maken via 013-5046058of kijk op onze website www.steunkousenadvies.nl

In Gezondheidscentrum Koningsoord vindt u ons op maandag ochtend op de 1ste verdieping (Kamer 6).

U vindt het telefoonnummer ook onder Bedrijven Contacten voorin de Schakel.

Tekst en foto: Redactie (Bron Steunkousenadvies)

Steunkousenadvies
Gezondheidscentrum Koningsoord
Pandgang 2
5057 EA BERKEL-ENSCHOT
013-5046058
info@steunkousenadvies.nl
www.steunkousenadvies.nl

About the author

Related Posts