De Schakel
Bedrijf in beeld
Sportpiazza open in Berkel-Enschot

Na tientallen jaren verdwijnt de naam Joop Ooms Sport uit Berkel-Enschot. Arjan Demers neemt het stokje over en doopt het complex om in Sportpiazza; ‘een plek waar jij je thuisvoelt, de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je…

Na tientallen jaren verdwijnt de naam Joop Ooms Sport uit Berkel-Enschot. Arjan Demers neemt het stokje over en doopt het complex om in Sportpiazza; ‘een plek waar jij je thuisvoelt, de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen haalt!’

Ooms en Demers
Zo’n tien jaar geleden nam Job, die al lang bij de sportschool werkte, na het overlijden van vader Joop Ooms de sportschool in Berkel-Enschot over. Nu wil Job binnen de sportbranche een ander weg in slaan. Arjan is op zijn 19e na zijn CIOS opleiding begonnen met een eigen sportschool, heeft een sportschool in Nijmegen en werkt samen met zijn compagnon Peter Ooms in Tilburg. Daar kwam Job op zijn pad en is het balletje gaan rollen. Job zal naast een aantal groepslessen zijn één op één trainingen voorzetten binnen Sport Piazza Berkel-Enschot en Arjan heeft veel zin om een frisse wind te laten waaien in de sportschool. ‘De doelgroep is prettig om mee te werken en de energie voelt hier fijn aan’ zegt Arjan met een lach.

Uniek en allround aanbod
Zodra je het gebouw binnen stapt valt op dat aan alle facetten van en rondom sport is gedacht. Naast verschillende groepslesruimtes, fitnessapparatuur en een sauna, is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een fysiotherapeut en een voedingsconsulent. ‘Sportpiazza staat voor efficiënt, veilig en leuk sporten, en maakt gebruik van goede en ervaren instructeurs,’ zegt Arjan. Wat Sportpiazza onderscheidt van de gemiddelde prijsvechtende sportschool? Door samen met mensen hun doelen te bepalen en ze te begeleiden, trainingsschema’s op te zetten en apps in te zetten, kunnen ze ook daadwerkelijk iets bereiken. Uniek is daarnaast de eGym-Cirkel; een combinatie van 8 volautomatische toestellen waarmee je in 30 minuten een persoonlijk afgestemde en complete work-out doet. 

Sportpiazza staat voor efficiënt, veilig en leuk sporten
met ervaren instructeurs

Sportpiazza
Sportpiazza is ruimer open, geeft meer lessen en trainingen (denk ook aan yoga, pilates of judo) en biedt dit allemaal voor verschillende leeftijden aan. Er wordt gewerkt met een basis abonnement dat je kan uitbreiden met bijv. groepslessen of een personal trainer. Gezinnen kunnen samen op één abonnement komen sporten. Ook sporten in persoonlijke en gemoedelijke sfeer? Dan is Sportpiazza in Berkel-Enschot dé sportschool voor jou!

Tekst: Kelly Heijzelaar
Foto: Bas Haans

About the author

Related Posts