De Schakel
Bedrijf in beeld
Snikkenburg Verbraak Advocaten, meer dan advocaten alleen

Joan Snikkenburg en Sietske Verbraak besloten hun kennis en passie voor hun vak samen te brengen in één kantoor. Zij kennen elkaar al lang en hebben ieder ruim 17 jaar ervaring als advocaat en mediator. Aandacht voor mensen en oog…

Joan Snikkenburg en Sietske Verbraak besloten hun kennis en passie voor hun vak samen te brengen in één kantoor. Zij kennen elkaar al lang en hebben ieder ruim 17 jaar ervaring als advocaat en mediator. Aandacht voor mensen en oog voor alle belangen is voor de advocaten uitgangspunt.

‘Je probeert mensen in een moeilijke periode van hun leven zo snel mogelijk weer grip te laten krijgen op de situatie. Wij hebben de kennis, kunde en ervaring om mensen te begeleiden en adviseren, maar uiteindelijk moeten zij zelf de draad weer oppakken en verder gaan met hun leven. Met hen zoeken wij daarom naar een lange termijnoplossing.

De kunst is om helder te krijgen wat cliënten willen en nodig hebben om een geschil te kunnen oplossen. Het gaat vaak om meer dan dat wat zichtbaar is aan de buitenkant.’ Daarom vinden Joan en Sietske het belangrijk met hun cliënten samen te werken als een team. ‘Met de juiste informatie, overzicht en zicht op de mogelijkheden en onmogelijkheden, kunnen mensen keuzes maken en zaken oplossen. Samenwerken met hen is dus belangrijk.’ De dames hebben een zakelijke, praktische aanpak gericht op resultaat, maar houden oog voor de menselijke maat.

Het kantoor is gespecialiseerd in erfrecht en familierecht. De advocaat-mediators adviseren bijvoorbeeld bij de afwikkeling van een nalatenschap of de uitleg van een testament. ‘Veel mensen lopen na het overlijden van een dierbare tegen vragen en problemen aan. Met een  advies kunnen wij orde en duidelijkheid bieden in een moeilijke periode. Cliënten zijn vaak dankbaar voor onze hulp en geven aan weer verder te kunnen. Dat maakt ons werk zo de moeite waard.’ Het kantoor is ook gespecialiseerd in alles wat komt kijken bij  (echt)scheidingen. Waar mogelijk wordt geprobeerd de betrokkenen in overleg met elkaar de zaken te laten regelen. Een procedure is kostbaar en lost vaak niets op, zo vertellen Joan en Sietske. ‘Na een procedure volgen er vaak meer. Dan wordt het in vele opzichten een kostbare aangelegenheid en blijven mensen onbedoeld aan elkaar verbonden.’

Vrijdag 14 september is de Dag van de Scheiding. Landelijk wordt aandacht gevraagd voor het belang van deskundige begeleiding bij scheidingen. Bij Snikkenburg Verbraak Advocaten kunt u dan terecht voor een gratis inloopspreekuur van 9.00 tot 11.00 uur. Schikt 14 september u niet? Neemt u dan contact op voor een gratis gesprek op een ander moment.

Tekst en foto: Redactie (bron: Snikkenburg Verbraak Advocaten)

Snikkenburg Verbraak Advocaten
Goirkestraat 82A
5046 GN Tilburg
085-4891233
info@svadvocaten.nl
www.snikkenburgverbraak.nl

[Fotobijschrift] Joan Snikkenburg (l) en Sietske Verbraak (r)

About the author

Related Posts