De Schakel
Nieuws
Skish in nieuwe handen

Skish Indoor Ski en Squash krijgt per 1 januari 2018  een nieuwe eigenaar. Jeroen Schaapsmeerders, de huidige hoofdskileraar van Skish, zal het bedrijf zelfstandig voortzetten. Het bedrijf is sinds de opening in eind 2005 gevestigd op het sportpark Generaal Eisenhowerweg te Berkel-Enschot. Jeroen…

Skish Indoor Ski en Squash krijgt per 1 januari 2018  een nieuwe eigenaar. Jeroen Schaapsmeerders, de huidige hoofdskileraar van Skish, zal het bedrijf zelfstandig voortzetten.

Het bedrijf is sinds de opening in eind 2005 gevestigd op het sportpark Generaal Eisenhowerweg te Berkel-Enschot. Jeroen van de Ven en Frank Hermans blijven tot eind december als directeur-eigenaar actief om de overgang soepel te laten verlopen. Voor de klanten, het personeel en de relaties zal er dit seizoen op korte termijn niets veranderen.

Wens in vervulling
“Na het bedrijf 12 jaar te hebben opgebouwd, wordt het tijd voor een nieuwe fase,” aldus Jeroen van de Ven. “Nu de crisis verwerkt is en we het beste seizoen ooit draaien, is dit het juiste moment om het stokje over te dragen.“, voegt Frank Hermans toe.
Jeroen Schaapsmeerders licht toe: “De wens om zelfstandig te ondernemen op deze manier in vervulling te zien gaan is natuurlijk geweldig!“

Open dagen
Skish heeft op 23 en 24 september open dagen, waar de huidige en toekomstige directie aanwezig zal zijn. Voor meer infomatie bezoekt u www.skish.nl of email naar info@skish.nl.

Skish Indoor Ski & Squash
Generaal Eisenhowerweg 7
5056 CR  Berkel-Enschot
Tel:  013 5339088
Email : info@skish.nl

About the author

Related Posts