De Schakel
Seniorenschakel helpt, ontzorgt en bemiddelt

Robert Ellenbroek, oprichter en eigenaar van Seniorenschakel, hielp zijn ouders bij het lastige besluit om te verhuizen van een groot huis, naar een woning die beter paste bij hun behoefte. Zelf hikten ze tegen al het geregel aan, zoals het…

Robert Ellenbroek, oprichter en eigenaar van Seniorenschakel, hielp zijn ouders bij het lastige besluit om te verhuizen van een groot huis, naar een woning die beter paste bij hun behoefte. Zelf hikten ze tegen al het geregel aan, zoals het uitzoeken van de inrichting, het omzetten van verzekeringen en de financiële zaken. Robert zorgde dat het oude huis werd verkocht en richtte de nieuwe woning in. Resultaat: twee hele blije en gelukkige ouders, die zo het huis in konden. Vrienden van zijn ouders vroegen hem vervolgens ook om hulp, en zo zag Seniorenschakel het licht.

Ontzorgen
Veel ouderen willen hun kinderen niet tot last zijn of hebben niemand die voor hen zaken kan regelen. Of het nu gaat om het aanleggen van een wifi-aansluiting of een complete verkoop van het huis, aankoop en verbouwing van een nieuwe woning. Robert Ellenbroek heeft met veel bedrijven goede afspraken. Bij een probleem zorgt Robert voor de oplossing. Hij legt de contacten, regelt het bezoek en werkt alles netjes af.

Raad én daad
De intake van een hulpvraag is gratis. Daarna stelt Robert een adviesplan op, inclusief het financiële plaatje. Gaat de klant hiermee akkoord, dan zorgt Robert dat alles van A tot Z geregeld is. Hij heeft al veel mensen kunnen helpen. Met simpele dingen als het regelen van autorijlessen, het inschakelen van thuiszorg tot het regelen van een verhuizing en aanpassingen in woning en tuin. De gebruikers zijn erg dankbaar en willen Robert meestal graag blijvend inhuren voor hun hulpvragen.
‘Het voordeel is, dat je maar te maken hebt met één persoon die alles voor je regelt: één contact, één telefoonnummer en één gezicht. Dat geeft vertrouwen, is gemakkelijk en scheelt een hoop onzekerheid’, zegt één van de eerste klanten van Robert.

Ontzorg-abonnement
Naast losse hulpvragen is het ook mogelijk om een maandelijks abonnement af te sluiten dan is de klant verzekerd van 24 uur, 7 dagen in de week hulp en advies. De klant kan er ook voor kiezen om per uur af te rekenen.
Robert is voor zijn klanten de ‘schakel’ tussen veel instanties en bedrijven. Zij hikken vaak aan tegen al het geregel, het vergelijken van prijzen en het kiezen van een betrouwbare partij. Op de meest uiteenlopende terreinen is Seniorenschakel in te schakelen: voor huis, tuin, computer, gezondheidszorg, financiële zaken en juridische kwesties.

Tekst: Elke van Dommelen
Fotografie: Ed Mutsaers, Beeldvanger
Seniorenschakel
Jacob van Ruysdaellaan 16
5056 CD Berkel-Enschot
013-2033327
info@seniorenschakel.nl
www.seniorenschakel.nl

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op