De Schakel
De Schakel
Schakel week 29-2018

Beste dorpsgenoten, Hier is de Zomereditie van de Schakel. Een vrolijke, kleurrijke uitgave boordevol zomerse artikelen, tips, aanbiedingen, een leesverhaal, logo-puzzel en een bourgondische routekaart met daarop culinaire hotspots van Berkel-Enschot en Udenhout. Zon, zee, strandbad, heerlijk eten en drinken;…

Beste dorpsgenoten,

Hier is de Zomereditie van de Schakel. Een vrolijke, kleurrijke uitgave boordevol zomerse artikelen, tips, aanbiedingen, een leesverhaal, logo-puzzel en een bourgondische routekaart met daarop culinaire hotspots van Berkel-Enschot en Udenhout.

Zon, zee, strandbad, heerlijk eten en drinken; de vakantie is begonnen!
De gezelligste terrassen, cafés en restaurants van Berkel-Enschot en Udenhout staan als culinaire hotspot op de bourgondische routekaart. Reden om op de fiets te springen of met de auto op pad te gaan en een tocht te maken door de prachtige groene omgeving van ons dorp. Stel zelf je culinaire dag samen. Linksom, rechtsom of kriskras: de uitbaters ontvangen je graag voor een kopje koffie met gebak, een lichte lunch, zomerse cocktail of lekker diner.

De routekaart en advertenties van de horecagelegenheden verschijnen ook in de Wegwijzer Udenhout. Deze eerste samenwerking is enthousiast ontvangen en smaakt naar meer!

De schoonheidsspecialistes geven je tips voor de bescherming van je huid in de zomerse zon! Angela van der Horst neemt je mee op droomreis naar Ibiza. Met de IPL behandeling van Harriette Kameier hoef je voorlopig je benen en oksels niet te scheren en huidtherapeute Jessy Wolfs gaat nog iets verder in op huidverbetering.

Voor de jeugd heeft onze verhalenverteller speciaal een spannend (voor)leesverhaal geschreven: ‘Zorro en Spiderman in het land van Zorro’. De online-versie van dit vakantieverhaal kun je natuurlijk via onze website of app lezen op de ipad of telefoon.

Ook de favoriete logo-puzzel mag niet ontbreken. Bierbrouwerij Koningshoeven La Trappe en Denksportcentrum Berkel-Enschot stellen de eerste twee prijzen beschikbaar voor de winnaars van de logo-puzzel. Wij bedanken Bloembinderij Oleander voor de zonnebloemen en Brasserie Valentijn voor de cocktails die prijken op de foto’s van Bas Haans Fotografie in deze editie.

Wij wensen je veel leesplezier en een hele mooie zomervakantie!

Namens het bestuur,

Ingrid Roets
hoofdredacteur en secretaris

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op