De Schakel
Salon Ortega: met een relaxt gevoel naar de kapper

Claire Versteijnen opende 25 juni salon Ortega aan de Sint Willibrordstraat 14. Iedereen kon van twee tot vijf een kijkje nemen in de vernieuwende kapsalon. ‘We wilden iets vernieuwends en het echt een beleving maken voor mensen’, zegt Versteijnen. Samen…

Claire Versteijnen opende 25 juni salon Ortega aan de Sint Willibrordstraat 14. Iedereen kon van twee tot vijf een kijkje nemen in de vernieuwende kapsalon. ‘We wilden iets vernieuwends en het echt een beleving maken voor mensen’, zegt Versteijnen.

Samen met schoonheidsspecialiste Roos Oechies begon Claire het avontuur van deze kapsalon. Ze zijn maar liefst anderhalve maand bezig geweest om de kapsalon een nieuwe look te geven. Het pand moest helemaal gestript worden, maar volgens Claire zeker de moeite waard. Het volledig wit met zwarte interieur geeft een frisse indruk en laat zien dat het om een trendy kapsalon gaat. ‘We willen dat mensen met een relaxt gevoel naar de kapper gaan en dat zij hier voor alles terecht kunnen.’ Roos Oechies huurt daarom een ruimte in de kapsalon. ‘Zo kan je hier ook terecht voor je nagels en gezicht. Dat maakt het nog meer een beleving’, zegt Claire.

Openingsaanbieding juli
In de maand juli geeft Care for skin 10% korting op schoonheidsbehandelingen. Bij alle kappersbehandelingen krijgen klanten 25% korting.

Tekst: Annebelle Nooteboom
Foto: Peter Timmermans

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op