De Schakel
Bedrijf in beeld
Restaurant Het Kreitenhuys is van alle markten thuis

Voor het twaalfde jaar staat restaurant Het Kreitenhuys in Udenhout aan de vooravond van de decembermaand, waarin het normaliter flink aanpoten is om voor alle gasten tijdens de Feestdagen een mooi ontbijt, brunch of diner te bereiden. Ook dit jaar…

Voor het twaalfde jaar staat restaurant Het Kreitenhuys in Udenhout aan de vooravond van de decembermaand, waarin het normaliter flink aanpoten is om voor alle gasten tijdens de Feestdagen een mooi ontbijt, brunch of diner te bereiden. Ook dit jaar zal dat niet anders zijn, al is het tot op dit moment nog niet bekend of en in welke vorm dat dit jaar zal gaan zijn.

 

Voor Vincent de Brake, eigenaar van Het Kreitenhuys, is deze onzekerheid alleen maar een extra motivatie om juist een stapje extra te zetten. ‘We kunnen gaan wachten op versoepeling, of we kunnen ons gaan richten op wat we wel mogen en waar we ook goed in zijn!’ En laat dat nou precies een van de nevenactiviteiten van Het Kreitenhuys zijn; Catering!

 

De komende periode gaat Vincent en zijn team u een totaalpakket aanbieden, waar u de gehele maand december mee uit de voeten kan. Te beginnen met een mooie cadeautip voor 5 december; “De Hapjeszak!” Dit is een jute zak gevuld met allerlei lekkere hapjes waarvan er sommige zo op tafel gezet kunnen worden en andere nadat ze met bijgeleverde instructie, warm gemaakt zijn. Meer hoeft de Sint dit jaar eigenlijk niet te doen!

 

Voor de Kerstdagen zijn ze bij Het Kreitenhuys ook al druk bezig met de voorbereidingen. Bestellijsten waarop u o.a. een volledig X-mas menu, een luxe gourmetschotel of alles voor een heerlijk kerstontbijt kunt vinden. En om dit alles in huis te halen, hoeft u zelf niet eens een mondkapje op te zetten, want ze zorgen er zelf voor dat al deze heerlijke producten veilig bij u thuis afgeleverd worden in Berkel-Enschot, Biezenmortel en Udenhout.

 

Op alle andere dagen naast bovengenoemde feestdagen wordt er nu extra aandacht besteed aan het uitleveren van traiteurmenu’s, borrelboxen en worden ook de overige lekkerste gerechten bij u thuisbezorgd!

 

En wanneer straks de rem wat van de coronaregels gaat, opent Het Kreitenhuys uiteraard ook weer haar deuren en kunt u in de Kreitenmolenstraat terecht voor o.a. de unieke lunchformule (onbeperkt lunchen).

 

Wij wensen u alvast hele gezellige dagen 

en smakelijk eten!

 

Tekst: Pieter Michielsen (De Wegwijzer Udenhout)

Foto: Het Kreitenhuys

 

Restaurant Het Kreitenhuys
Kreitenmolenstraat 21
5071 BA Udenhout
013-211 2174
info@hetkreitenhuys.nl
www.hetkreitenhuys.nl
Facebook

 

About the author

Related Posts