De Schakel
Nieuws
Rabo ClubSupport. Stem op De Schakel !

De Rabo ClubSupport Actie is weer gestart en ook Weekblad de Schakel doet mee! Bent u lid van Rabobank Hart van Brabant, breng dan voor 25 oktober uw stem uit op de club, vereniging of stichting die u een warm…

De Rabo ClubSupport Actie is weer gestart en ook Weekblad de Schakel doet mee! Bent u lid van Rabobank Hart van Brabant, breng dan voor 25 oktober uw stem uit op de club, vereniging of stichting die u een warm hart toedraagt.

 

De Schakel hoort al 55 jaar bij Berkel-Enschot en verbindt ondernemers, inwoners en verenigingen en brengt mensen dichterbij elkaar. Wij hopen dat u die mening deelt! De Schakel is geen lokaal ‘sufferdje’, maar een glossy weekblad met nieuws, persoonlijke interviews, advertenties, vermaak en interessante weetjes over uw buurt en de omgeving. Het is dé informatiebron van Berkel-Enschot! De Schakel wordt gedragen door een enthousiast team van vrijwilligers, dat er elke week voor zorgt dat de Schakel bij u én 5.500 andere huishoudens gratis op de mat valt.

Bestedingsdoel
De Schakel wil een platform zijn voor jong talent en maatschappelijk gedreven talent. Door studenten ruimte te bieden in de Schakel, kunnen zij ervaring op doen op het gebied van schrijven en fotograferen. Hierin worden zij vanuit de Schakel begeleid. Ook maatschappelijk betrokken inwoners die graag hun passie willen delen en een steentje willen bijdragen aan de leesbaarheid van de Schakel, willen wij de mogelijkheid bieden hun tekst of foto te publiceren. Met RaboClubSupport kunnen we die extra ruimte bieden. Een voorbeeld is de nieuwe rubriek van Ellen de Visser met heerlijke recepten Van Berkelse Bodem. Een welkome aanvulling voor de leesbaarheid van de Schakel nu we in Coronatijd helaas niet kunnen berichten over activiteiten en evenementen die ons dorp rijk is.

Met de opbrengst van de Rabo ClubSupport Actie willen wij deze upgrade aan de Schakel geven, zodat u met nog meer plezier de Schakel op woensdag uit de brievenbus pakt om te lezen wat ons allemaal in het Bruisende Berkel-Enschot bezighoudt!

 

Log in op Rabo Internetbankieren, ga naar deelnemende clubs en Stem op uw Weekblad: Stichting De Nieuwe Schakel!

 

Hartelijk bedankt voor uw stem!

 

Namens Bestuur en medewerkers,

Ingrid Roets

 

About the author

Related Posts

Bezorging

Familie de Brouwer
Telefoon: 013 - 540 07 41

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op