De Schakel
Bedrijf in beeld
PTI Berkel-Enschot

Sporten met de kwaliteit van personal training in een community omgeving PTI coaching is een toegankelijke betaalbare sportschool die de persoonlijke aandacht van een trainer combineert met de functionaliteiten en het gemak van technologie. Je traint op individueel niveau en…

Sporten met de kwaliteit van personal training in een community omgeving

PTI coaching is een toegankelijke betaalbare sportschool die de persoonlijke aandacht van een trainer combineert met de functionaliteiten en het gemak van technologie. Je traint op individueel niveau en werkt aan je eigen doelen onder begeleiding van een personal coach in een groep van maximaal 12 personen. Je volgt een maatwerktraject vooraf afgestemd op wie jij bent, wat je kunt en wat je wilt bereiken.

Duurzaam fit en gezond worden én blijven

Fitter worden, afvallen, spiermassa opbouwen, voedingsadvies, bij PTI ben je hiervoor aan het juiste adres. Voordat je aan je training begint, pik je een tablet op met daarin jouw persoonlijke doelen, je actuele voortgang en jouw persoonlijke training voor het komende uur. De les start met een gezamenlijke aftrap door de trainer bij het instructiescherm. Deze informeert, instrueert en motiveert je om met plezier met je gezondheid aan de slag te gaan. Je tablet neem je mee en plak je aan de wand van het station waar jij gaat sporten. Een training begint met een functionele warming-up, gevolgd door krachttraining en wordt afgesloten met een conditie gedeelte. Diverse spiergroepen worden hierbij getraind en de hartslag wordt flink opgevoerd tijdens het conditie deel. Hierdoor wordt de algehele fitheid verbeterd. Dit alles onder begeleiding van een persoonlijke trainer. Deze maakt het verschil en zorgt ervoor dat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert en net dat beetje extra geeft. Het doel is om je op een duurzame manier fit en gezond te krijgen en behouden. Na een full body training ga jij voldaan de deur uit.

Je komt elkaar tegen bij PTI

De samenstelling van een groep is divers. De topsporter die naast zijn sport nog op een andere manier aan zijn gezondheid wil werken. De ouder van het schoolplein, voetbal- of hockeytraining van je kind, die naast supporter zijn ook zelf aan de slag wil. De vroege vogel die voor zijn werk op het winkelcentrum te vinden is voor een boodschap. Het fitte baasje van middelbare leeftijd die toch een paar kilo te zwaar is. Of de 65-plusser die graag fit blijft en niet onder doet voor de jeugd. Je komt elkaar tegen bij PTI.

Ieder sport op zijn eigen niveau: Je traint naast elkaar en voert dezelfde oefeningen uit maar elk met een andere intensiteit die vooraf door jouw input is bepaald. Iedereen vertrekt na een training met een voldaan gevoel. Samen met anderen werk je met plezier aan je gezondheid. Jaarlijks worden er ook inspirerende en vooral gezellige activiteiten onder de leden georganiseerd. Samenzijn vindt PTI belangrijk.

Kom het ervaren met een gratis proefles

Tekst: Simone van Zundert

Foto: Bram Delmee Fotografie en Film

PTI coaching Berkel-Enschot |  013—8509023  | info@pticoachting.nl | Koningsoord 92 |  www.pticoaching.nl

About the author

Related Posts