De Schakel
Nieuws
Programma Open Monumentendag zaterdag 14 september 2019

Programma Open Monumentendag zaterdag 14 september 2019 Tot straks! Vandaag is het Open Monumentendag! Dat is u vast niet ontgaan. De Schakel presenteert zich op de informatiemarkt in het souterrain van Ons Koningsoord. Komt u ook even langs tussen 11:00…

Programma Open Monumentendag zaterdag 14 september 2019

Tot straks!

Vandaag is het Open Monumentendag! Dat is u vast niet ontgaan. De Schakel presenteert zich op de informatiemarkt in het souterrain van Ons Koningsoord. Komt u ook even langs tussen 11:00 en 17:00 uur? 

De Schakel is dé informatiebron van Berkel-Enschot en Heukelom. Met persoonlijke interviews, rubrieken als Bedrijf in Beeld, Met Passie en Jeugd willen we het onderscheid maken; dichtbij en betrokken zijn! 

Volgend jaar viert De Schakel haar 55 jaar bestaan en is niet meer weg te denken uit ons dorp! Zaterdag liggen oude Schakels ter inzage en ziet u de ontwikkeling die ons weekblad heeft doorgemaakt. Het bestuur is er trots op iedere week een glossy weekblad bij een groeiend aantal inwoners op de mat te bezorgen. 

Win een borrelplank
Natuurlijk willen wij ook graag uw mening weten. Vul vandaag de vragenlijst van het lezersonderzoek in en maak kans op een gezellige, maar vooral heerlijke borrelplank! Ook voor de kinderen is er een prijsvraag. Zij maken kans op een waardebon van 10,- van Winkelcentrum Eikenbosch en krijgen iets lekkers voor het meedoen!

Warm hart
Draagt u de Schakel een warm hart toe en vindt u ook dat dit weekblad hoort bij Berkel-Enschot? Zaterdag houden we een donateursactie NL50RABO0106847953 t.n.v. De Nieuwe Schakel. Iedere gift is welkom!

We ontmoeten u graag!

Namens het Bestuur,
Ingrid, Angela en Jeannette

About the author

Related Posts

Bezorging

Familie de Brouwer
Telefoon: 013 - 540 07 41

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op