De Schakel
Nieuws
Presentatie Logo winkelcentrum Koningsoord

Vorstelijk winkelen Wij presenteren u het nieuwe logo van Winkelcentrum Koningsoord ‘Koning’ is een rijkelijk gevuld thema waar je naar hartenlust mee kunt variëren. In Koningsoord kun je vorstelijk winkelen, een speelse knipoog naar het welbekende ‘de klant is koning’.…

Vorstelijk winkelen

Wij presenteren u het nieuwe logo van Winkelcentrum Koningsoord

‘Koning’ is een rijkelijk gevuld thema waar je naar hartenlust mee kunt variëren. In Koningsoord kun je vorstelijk winkelen, een speelse knipoog naar het welbekende ‘de klant is koning’. De pay-off ‘je komt altijd uit bij Koningsoord’ maakt duidelijk dat het aan de koning niks hoeft te ontbreken; het aanbod en de service van Koningsoord is uitmuntend. Wat je ook wilt, Koningsoord heeft het en kan je helpen.

Het logo is gemaakt met een klassiek lettertype, font, dat tegelijkertijd van deze tijd is. Modern, maar ook de historie van het koninklijke komen erin terug, De ‘K’ krijgt extra aandacht door het voorste deel van de letter weg te laten. Hierdoor ontstaat een interessante vorm die het logo uniek en herkenbaar maakt. De kleuren geven het geheel een moderne en kwalitatieve uitstraling.

Scheepens

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op