De Schakel
Nieuws
Plus Ammerlaan gaat het net even iets anders doen

Deze zomer is het vijf jaar geleden dat mijn ondernemersdroom werkelijkheid werd. Eindelijk de vrijheid om te ondernemen, eindelijk die eigen mooie winkel: Plus Ammerlaan Udenhout! Een week na de overname vierde mijn zoontje Morris zijn tweede verjaardag en twee…

Deze zomer is het vijf jaar geleden dat mijn ondernemersdroom werkelijkheid werd. Eindelijk de vrijheid om te ondernemen, eindelijk die eigen mooie winkel: Plus Ammerlaan Udenhout! Een week na de overname vierde mijn zoontje Morris zijn tweede verjaardag en twee maanden later werd mijn dochtertje Nura geboren. Een erg drukke periode was aangebroken. Hard werken, aan de weg timmeren en proberen om genoeg tijd en aandacht aan mijn vriendin en mijn jonge kinderen te geven.

In deze jaren is er veel gebeurd en maakte de winkel een ontzettend snelle groei door. Ik stond er gelukkig niet alleen voor: door de steun van mijn trouwe, bevlogen en behulpzame medewerkers staat er een waanzinnig mooie, vooruitstrevende winkel waar we met zijn allen heel trots op zijn.

In onze branche, maar evengoed in deze hectische, snel veranderende maatschappij kan je eigenlijk nooit stilzitten. Waarom is dat eigenlijk? Waarom gaan we altijd maar door? Waarom sta ik niet wat vaker stil?

Mijn kinderen, inmiddels hebben mijn vriendin en ik drie kinderen, doen mij beseffen dat je wat vaker in het moment mag leven. Dat je mag vertragen en niet met morgen bezig hoeft te zijn. Gewoon lekker spelen in het zand, wandelen door het bos of blokkentorens bouwen. Ze brengen mij veel rust en heel veel plezier. Het leven draait niet alleen om werken, je hoeft niet continu ‘aan’ te staan en bereikbaar te zijn. Ik gun dit iedereen, ook mijn mensen in de winkel die elke dag voor onze klanten en voor mij klaarstaan. Daarom gaan wij het nèt even anders doen.

We pakken voortaan een moment om echt te ontspannen en ons op te laden voor weer een drukke week. Zo kunnen we elke dag weer het beste uit onszelf blijven halen. We blijven 7 dagen per week klaarstaan voor iedereen die van lekker eten en drinken houdt. Op zondagmiddag sluiten wij echter onze deuren en gaan wij van onze vrije tijd genieten: genieten van de momenten met onze families en maken we tijd voor onze vrienden en hobby’s. Daarom zijn wij vanaf heden op zondag van 9.00 – 14.00 uur geopend. We blijven bevlogen, vooruitstrevend en behulpzaam. Je bent van harte welkom!

Stefan Ammerlaan en medewerkers

Tekst en foto: Stefan Ammerlaan
Fotobijschrift: Morris en Nura

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op