De Schakel
Bedrijf in beeld
Pink & CCC brengt creativiteit weer tot leven

Petra Huffmeijer heeft haar bedrijf Pink Studio hervormd. Onder de naam Pink & CCC biedt zij coaching en consultancy aan bedrijven én particulieren. Petra: ‘Na jaren vooral zelf creatief bezig te zijn geweest, ligt mijn passie nu op het gebied…

Petra Huffmeijer heeft haar bedrijf Pink Studio hervormd. Onder de naam Pink & CCC biedt zij coaching en consultancy aan bedrijven én particulieren. Petra: ‘Na jaren vooral zelf creatief bezig te zijn geweest, ligt mijn passie nu op het gebied van begeleiden van anderen.’

Met Pink Studio richtte Petra zich voornamelijk op fashion en textiel. ‘Ik ontwierp onder andere creatieve knutselpakketten en kledingcollecties.’ Daarnaast coachte Petra ondernemers bij hun creatieve processen. ‘Ik merkte dat ik daar steeds meer plezier in kreeg en besloot mijn bedrijf te hervormen. Pink & CCC staat voor Creativity, Coaching en Consultancy. Ik richt me nu meer op de mens en minder op mode.’

Creativiteit en positiviteit lopen als een ‘roze’ draad door Petra’s werk. ‘Ik ondersteun kleine ondernemers bij het gehele creatieve proces, van productontwikkeling en in- en verkoop tot branding en PR. Ik adviseer over zichtbaarheid, positionering op de markt middels sociale media en denk mee over de huisstijl.’ Naast het vakinhoudelijke stuk kijkt Petra ook naar de vitaliteit van de ondernemer en het personeel. ‘Ik ben ervan overtuigd dat wanneer mensen in hun kracht staan, dit niet alleen hun eigen groei positief beïnvloedt, maar ook die van het hele team. Door talenten weer op ‘aan’ te zetten en iedereen in het team te laten stralen, geven we creativiteit een boost.’  Trajecten variëren van een drie uur durende sparringsessie tot een langduriger traject. Maar net waar er behoefte aan is. ‘Ik zie coaching als mentale fitness, wij geven de tools mee, de klant gaat ermee aan de slag.’

Ook particulieren met een hulpvraag op persoonlijk vlak kunnen bij Pink & CCC terecht. ‘Ik bied ‘down to earth’ coaching aan op een laagdrempelige manier, ik ontvang mijn klanten letterlijk aan de keukentafel.’ Als moeder van drie dochters, en daarnaast zorgend voor twee jonge pleegkinderen, begrijpt Petra als geen ander de uitdagingen van het balanceren tussen werk en privé: ‘Mijn ruime ervaring met diverse facetten van het leven heeft mij gevormd tot een deskundig en empathisch professional, klaar om anderen te begeleiden naar groei en succes in zowel hun carrière als in hun persoonlijk leven.’

Meer informatie over Pink & CCC is te vinden op de website. Wilt u weten wat Petra voor u en/of uw onderneming kan betekenen, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

Kerkstraat 12, Berkel-Enschot   06-20394040    info@pinkandccc.com  www.pinkandccc.nl

 

Tekst: Lieselot van Elten

Foto’s: Bas Haans

streamer: ‘Creativiteit als roze draad’

About the author

Related Posts