De Schakel
Nieuws
Opgeven is geen optie: Samen voor Alpe d’HuZes

Hey, Ik ben Fleur, 16 jaar oud en doe dit jaar voor de derde keer mee met de alpe d’huzes. De alpe d’huzes is een organisatie die geld ophaalt voor kwf fonds door een berg te beklimmen. Ook ik zamel…

Hey,
Ik ben Fleur, 16 jaar oud en doe dit jaar voor de derde keer mee met de alpe d’huzes. De alpe d’huzes is een organisatie die geld ophaalt voor kwf fonds door een berg te beklimmen. Ook ik zamel geld in voor het kankerfonds, met het geld dat we ophalen kan er meer onderzoek gedaan worden naar kanker. Ik zou het erg waarderen als jullie mij willen sponseren! (dat kan op mijn pagina, linkje hieronder ;))

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/FleurBeijes12807/alpe-dhuzes

Ik heb me ingeschreven voor Stichting Alpe d’HuZes.

Eindelijk is het het zover! Nadat ik 2 jaar geleden voor het eerst bij het event aanwezig was om mijn dochter aan te moedigen, voelde ik meteen dat ik hier bij wilde zijn om bij dit event te helpen als vrijwilliger om het een succes te maken. Ik heb het geluk dit te kunnen doen en wil er zorg voor dragen dat we samen nog veel meer mensen dit geluk kunnen brengen!

Wil jij mij hier ook bij helpen om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek, dan ga ik me voor meer dan 100% inzetten tijdens het event voor alle deelnemers! Doneer dan snel!

Elke euro telt. Onder het motto van ‘Opgeven is geen optie’ halen deelnemers van Stichting Alpe d’HuZes geld op voor kankeronderzoek.

Via onderstaande link kun je een donatie doen op mijn persoonlijke actiepagina. Je kunt de link ook kopiëren en in je internetbrowser plakken:

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/joellebakx

Alvast hartelijk dank voor je steun,

Veel liefs,

Joëlle

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op