De Schakel
Bedrijf in beeld
Open dag in compleet vernieuwd uitvaartcentrum van Monuta Tom van Dijk

In januari van dit jaar maakte Monuta Tilburg en franchisenemer Monuta Tom van Dijk reeds bekend dat zij samen verder zouden gaan als één uitvaartonderneming voor Tilburg en de omliggende dorpen: Monuta Tom van Dijk BV. Daarnaast is de afgelopen…

In januari van dit jaar maakte Monuta Tilburg en franchisenemer Monuta Tom van Dijk reeds bekend dat zij samen verder zouden gaan als één uitvaartonderneming voor Tilburg en de omliggende dorpen: Monuta Tom van Dijk BV. Daarnaast is de afgelopen maanden hard gewerkt om het bekende uitvaartcentrum van Monuta gelegen naast het crematorium in Tilburg in een geheel nieuw jasje te steken. Het resultaat hiervan kunt u zelf bekijken tijdens de open dag op zondag 10 juni a.s.

Goed afscheid nemen
Tom van Dijk: “Niemand komt graag in een uitvaartcentrum. Doorgaans betekent dit namelijk dat je afscheid moet nemen van iemand die je dierbaar was. Ik ben echter van mening dat, als het dan toch zo moet zijn, een bezoek ook maar beter zo aangenaam mogelijk kan zijn. De gehele restyling van het uitvaartcentrum was hier dan ook op gericht. Van begin af aan heb ik tegen de interieurstyliste gezegd: “We willen niets in ons uitvaartcentrum wat je op een uitvaartbeurs tegenkomt.”. Er is uiteindelijk veel gewerkt met hout. Puur natuur, gewoon met noesten en gaten, zoals het leven zelf. Ja, ik ben echt trots op de warme uitstraling en het stijlvolle eindresultaat. Ik durf dan ook vol overtuiging te zeggen dat we onze bezoekers nu nog beter en gastvrijer kunnen ontvangen en hen alle ruimte kunnen bieden om op hun manier en in eigen tempo goed afscheid te nemen van een dierbare. En dat is heel belangrijk. Want afscheid nemen doe je maar één keer.”

Iedereen is welkom
Tijdens de open dag bent u van 11 tot 18 uur van harte welkom aan de Karel Boddenweg 7 in Tilburg. Het team van Monuta Tom van Dijk geeft u graag een rondleiding langs de 24 uurs familiekamers, de verzorgingsruimtes, spreekkamers, keuken en zelfs een heuse loungeruimte met bar op de bovenverdieping (voor mensen die moeilijk of slecht ter been zijn, bereikbaar met een traplift). Ook aan de inwendige mens is gedacht. De bekende Tilburgse brasserie en delicatessenwinkel ‘De Burgerij’ (uit de Noordstraat) is tijdens de open dag aanwezig om u te trakteren opeengratis proeverij aan lekkernijen, met een drankje erbij. Vooraf aanmelden is niet nodig. Iedereen is welkom. Meer informatie vindt u op www.monutatomvandijk.nl.

Open dag
zondag 10 juni a.s. van 11 tot 18 uur
Karel Boddenweg 7 in Tilburg

Tekst en foto: Redactie
(Bron Monuta Tom van Dijk)

Monuta Tom van Dijk
Karel Boddenweg 7
5044 EL Tilburg
info@monutatomvandijk.nl
013-8226527

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op