De Schakel
Bedrijf in beeld
Open dag Fysiotherapie Piazza Care

Een kijkje in de keuken   Op 7 januari waren de deuren geopend aan de Generaal Eisenhowerweg 3. De gelegenheid om eens een kijkje te nemen bij Fysiotherapie Piazza Care, Sport Piazza en Bjutizm. Open dag Het enthousiaste team liet…

Een kijkje in de keuken

 

Op 7 januari waren de deuren geopend aan de Generaal Eisenhowerweg 3. De gelegenheid om eens een kijkje te nemen bij Fysiotherapie Piazza Care, Sport Piazza en Bjutizm.

Open dag

Het enthousiaste team liet met trots het pand zien dat een metamorfose heeft ondergaan. Bezoekers werden rondgeleid langs de ruimtes van Sport Piazza, E-gym, cardio-apparaten, het krachthonk, de spinningruimte, door de 2 royale behandelruimtes van fysiotherapie Piazza Care en schoonheidssalon Bjutizm van Nicole Zwijgers. Alles onder 1 dak.

Door een rondje te maken op de apparatuur van E-gym train je in een half uurtje al je spiergroepen. Dankzij de geavanceerde technologie, wordt ieder apparaat, door het scannen van een polsbandje, precies aangepast aan je lichaam, je niveau en je doel.

Ook was er de mogelijkheid om deel te nemen aan Spinning, Zumba en/of Steps. Zweetdruppels en rode konen werden zichtbaar. Maar plezier voerde de boventoon tijdens deze groepslessen.

 

Sterk team

Sinds juni 2022 hebben Fysiotherapeuten Eva Verhoeven en Miranda van de Rande zich bij Sport Piazza van Arjan Demers gevoegd. ‘Voor Fysiotherapie Piazza Care levert het een mooie combinatie op tussen de behandelkamers, oefenruimtes, cardio- en fitnesapparatuur,’ zegt Miranda.

De dames kennen elkaar goed. Samen studeerden ze aan de Hoogeschool voor Fysiotherapie en deelden een studentenflat. Na een poosje los van elkaar te hebben gewerkt, vonden ze elkaar in 2007 weer terug door bij Fysiotherapie De Zicht en later de Hooge Rijt aan de Enschotsebaan te gaan werken. Nu, 15 jaar later is het tijd voor een nieuwe stap: Fysiotherapie Piazza Care.

Ze vullen elkaar aan doordat ieder zijn eigen specialisatie heeft. Zo is Miranda’s specialisatie manuele therapie en COPD-patiënten. Eva richt zich op oedeemtherapie, McKenzie therapie, Dry needling, acupunctuur en begeleiding van oncologische patiënten. Bij- en nascholing is voor hen een vanzelfsprekendheid.

 

Fysiotherapie Piazza Care voor iedereen

Het aanbod is divers. Van fysio tot dry needling, van manuele therapie tot acupunctuur en van sportrevalidatie tot kinesiotapen. Of je nu herstellende bent van een operatie, een sportblessure hebt opgelopen of klachten ervaart bij het uitvoeren van dagelijkse werkzaamheden. Voor ieders behoefte is er aandacht, van de jonge sporter tot aan de 100-jarigen. ‘Want ook die hebben we als klant,’ zegt Eva ‘De focus ligt op het revalideren van nul tot aan hun max.’

Kijk voor meer informatie op piazzacare.nl

 

Tekst: Simone van Zundert

Foto: Bas Haans

 

VLNR foto: Miranda van de Rande en Eva Verhoeven

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op