De Schakel
Bedrijf in beeld
‘Ook tijdens tweede lockdown blijft Eten met gemak maaltijden thuisbezorgen’

Naar aanleiding van de recente berichtgeving rondom het coronavirus, kunnen Edwin en Marina van Eten met gemak u geruststellen: ‘Wij blijven onze vers gekookte maaltijden thuisbezorgen. Deze tweede verlengde lockdown heeft geen invloed op onze maaltijden, klantenservice of bezorging; we…

Naar aanleiding van de recente berichtgeving rondom het coronavirus, kunnen Edwin en Marina van Eten met gemak u geruststellen: ‘Wij blijven onze vers gekookte maaltijden thuisbezorgen. Deze tweede verlengde lockdown heeft geen invloed op onze maaltijden, klantenservice of bezorging; we staan dan ook graag voor onze klanten klaar in deze moeilijke periode’, vertelt Edwin.

 

De tweede lockdown heeft een grote impact voor iedereen in heel Nederland. Winkels zijn gesloten en een bezoekje brengen aan een naaste is niet meer zo vanzelfsprekend. Elkaar helpen is belangrijker geworden dan ooit tevoren en daarin spelen Edwin en Marina een belangrijke rol. De maatschappelijke betrokkenheid is voor veel klanten erg belangrijk: ‘Kort vragen hoe het écht met iemand gaat of extra maaltijden voor mensen die het nodig blijken te hebben. Het zijn maar een paar voorbeelden, maar naar elkaar omkijken is in deze periode ontzettend belangrijk’, vertelt Edwin over zijn rol. Die waardering voor een klein beetje extra aandacht wordt door veel klanten ontzettend op prijs gesteld: ‘Een grote glimlach of een blik in de ogen zegt vaak al genoeg’.

 

Eten met gemak Smits 

Edwin en Marina bezorgen maaltijden bij klanten thuis in de gemeenten Loon op Zand, Tilburg, Dongen, Haaren, Heusden, Oisterwijk, Vught en Waalwijk.  ‘Klanten kunnen via Eten met gemak verse, lekkere en gezonde maaltijden bestellen, die ze eenvoudig in de koelkast kunnen bewaren en verwarmen in hun magnetron of oven. Het unieke aan onze maaltijden is dat de klant deze volledig zelf kan samenstellen uit een groot assortiment van Hollandse, Oosterse, wereldse en Italiaanse gerechten en verschillende diëten. Zo is er dus voor ieder wat wils’, vertelt Marina. ‘En ze hoeven de deur er niet voor uit, wij bezorgen de maaltijden persoonlijk aan huis.’

 

Klanten kunnen op Eten met gemak rekenen: we blijven bezorgen

De maaltijden worden met de grootst mogelijke zorg en onder strenge hygiënevoorschriften bereid en vervolgens persoonlijk en op veilige wijze thuisbezorgd. Edwin en Marina houden zich hierbij aan de landelijke voorschriften en voorzorgsmaatregelen: ‘Ik zou niet willen dat er iets met de klanten gebeurt, veiligheid staat dus voorop. Maar we staan klaar voor onze klanten, ook tijdens de feestdagen’, sluit Edwin af.

Mocht u meer informatie wensen te ontvangen bel naar 013-8200954 of mail naar [email protected]

 

Tekst: Redactie Wegwijzer

Foto: FotoGalerie Angelique

 

Eten met Gemak Smits
Udenhout
013-8200954
[email protected]
www.etenmetgemak.nl

FB Insta

About the author

Related Posts

Bezorging

Familie de Brouwer
Telefoon: 013 - 540 07 41

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op