De Schakel
Uitgelicht
One Woman Shows ontroeren en inspireren

Met haar show LEF LIEF LEVEN opent zangeres Tessa Berkelmans op 26 januari 2024 om 20.00 uur de serie Kleinkunst in Sociaal Cultureel Centrum De Schalm in Berkel-Enschot. Zij geeft de eerste van de vier geprogrammeerde One Woman Shows die…

Met haar show LEF LIEF LEVEN opent zangeres Tessa Berkelmans op 26 januari 2024 om 20.00 uur de serie Kleinkunst in Sociaal Cultureel Centrum De Schalm in Berkel-Enschot. Zij geeft de eerste van de vier geprogrammeerde One Woman Shows die dit voorjaar te zien en te horen zijn op dit Abdijpodium.


De vier vrouwen brengen in hun shows muzikale, persoonlijke verhalen in hun puurste vorm die je ontroeren en inspireren en brengen momenten om stil te staan bij je eigen leven. Kleinkunst in een ander jasje!

Tessa Berkelmans neemt je mee op een muzikale reis gevuld met verhalen die ingaan op het volgen van dromen, op de waarde van het leven en ze staat ook stil  bij de minder leuke kanten ervan.

Erica van der Meer

Op zondagmiddag 17 maart om 14.00 uur is het podium voor Erica van der Meer die een verrassende combinatie laat horen van tijdloze klassiekers, onvergetelijke liedjes uit de seventies en verfrissend eigen werk: pakkend, herkenbaar en rijk in eenvoud.
Yvonne Weijers zingt Elly de Waard, dichteres, op zondagmiddag 14 april om 14.00 uur over een turbulent leven vol verlangen, erotiek, afscheid en natuur. Je herkent je eigen leven, omdat Elly woorden vindt voor emoties die we allemaal kennen maar lang niet altijd uitspreken: verlies, blijdschap, verwondering en verbinding.
‘Vanavond bij jou’ is de titel van het openhartige theaterconcert van Sara Leemans op zondagmiddag 9 juni om 14.00 uur. Een krachtige coming of age van een jonge vrouw, waarin iedereen die ooit weleens verliefd was, zich moeiteloos zal herkennen. De voorstelling daagt uit, prikkelt, streelt, maakt aan het lachen en doet soms pijn. ‘Vanavond bij jou?’ is klein en intiem, maar ook groots, sterk en hoopvol.

Kleinkunst in een ander jasje: artistieke podiumkunst, persoonlijk, kleinschalig en maatschappelijk georiënteerd.

Tekst en foto: SCC de Schalm
Op de hoofdfoto Tessa Berkelmans

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op