De Schakel
Uitgelicht
Ondernemers ontmoeten elkaar bij BUBE

BUBE is de Businessclub Udenhout – Berkel-Enschot en bestaat uit ondernemers en ondernemende mensen, woonachtig, handelend of werkend vanuit beide dorpen. Gedurende het jaar worden er 4 à 5 evenementen gehouden en 3 à 4 thema-bijeenkomsten onder de noemer BUBE…

BUBE is de Businessclub Udenhout – Berkel-Enschot en bestaat uit ondernemers en ondernemende mensen, woonachtig, handelend of werkend vanuit beide dorpen. Gedurende het jaar worden er 4 à 5 evenementen gehouden en 3 à 4 thema-bijeenkomsten onder de noemer BUBE Business. De eerstvolgende BUBE Business bijeenkomst vindt plaats op donderdag 6 februari. 

Ondernemers of ondernemende mensen, woonachtig of handelend in beide dorpen die een keer willen deelnemen zijn van harte uitgenodigd een keer aanwezig te zijn. BUBE telt ruim 120 leden en het is altijd interessant om met de leden in gesprek te gaan, te sparren en zelfs samenwerkingen aan te gaan. Deelnemen als lid betekent een jaar lang onderdeel maken van een bruisend netwerk waarbij zakendoen wordt ondersteund met een bourgondisch karakter in de vorm van een heerlijk diner.

Diverse bijeenkomsten door het jaar
Het mooie van BUBE is dat de leden zelf verantwoordelijk zijn voor de invulling van de evenementen die gedurende het jaar worden gehouden en de thema’s van BUBE Business. Deze pro-actieve insteek staat garant voor steeds weer wisselende onderwerpen en verrassende locaties. Zo zijn er bedrijfsbezoeken of worden sprekers uitgenodigd die de leden inspireren. Er is altijd ruimte voor goede gesprekken en kennismaken met nieuwe ondernemers uit beide dorpen.
In april is er een voorjaarsbijeenkomst bij De Hemeltjes en in mei een BUBE Business. In juni staat ook BUBE Culinair gepland, waarbij de horecaleden uit beide dorpen zich op een voortreffelijke manier presenteren en waar het genieten is van culinaire hoogstandjes.

BUBE Business 6 februari
BUBE Business is een bijeenkomst, waarbij leden in een interactieve vorm met elkaar deelnemen. Na afloop is er altijd gelegenheid om na te praten en te netwerken. Dit keer is er een workshop met het thema ‘Stressmanagement zonder fratsen’, onder leiding van Diane Commissaris van BTR Coaching. In deze hectische tijden een mooi moment om eens stil te staan hoe stress ons beïnvloedt in ons werk en wat je er aan kan doen om het te reduceren. De avond wordt gehouden bij Arbie’s Beachhouse

Een keer kennismaken met BUBE?
Bent u ondernemer en woonachtig of werkzaam in Berkel-Enschot of Udenhout en wilt u een keer kennismaken met BUBE? Kijk dan op www.bube.nl en of mail naar [email protected] en geeft u zich dan op. U kunt eenmalig een keer vrijblijvend deelnemen aan één van de bijeenkomsten.

Tekst & Foto: Elke van Dommelen

About the author

Related Posts

Bezorging

Familie de Brouwer
Telefoon: 013 - 540 07 41

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op