De Schakel
Bedrijf in beeld
‘Ondanks de Coronacrisis blijft Eten met gemak maaltijden thuisbezorgen’

Met alle berichtgeving rondom het Coronavirus vragen veel mensen, met name de senioren thuis, zich af hoe ze een verse maaltijd op tafel kunnen krijgen en toch veilig thuis kunnen blijven. Edwin en Marina van Eten met gemak kunnen u geruststellen:…

Met alle berichtgeving rondom het Coronavirus vragen veel mensen, met name de senioren thuis, zich af hoe ze een verse maaltijd op tafel kunnen krijgen en toch veilig thuis kunnen blijven. Edwin en Marina van Eten met gemak kunnen u geruststellen: ‘Wij blijven zolang het mag, onze versgekookte maaltijden bij onze klanten thuisbezorgen. Uiteraard houden we ons hierbij aan de landelijke voorschriften om besmetting van het Coronavirus te voorkomen en hebben we hierbij ook extra voorzorgsmaatregelen getroffen. Het is belangrijk, en zeker in deze tijd, om er voor elkaar te zijn en elkaar te helpen. Wij staan klaar voor onze klanten’.

Edwin en Marina startten 4 jaar geleden Eten met gemak Smits en bezorgen maaltijden bij klanten thuis in Midden-Brabant ‘Klanten kunnen verse, lekkere en gezonde maaltijden bestellen, die ze 7 dagen in de koelkast kunnen bewaren en zelf verwarmen. Het unieke aan onze maaltijden is dat de klant deze zelf volledig kan samenstellen uit een groot assortiment van Hollandse, Oosterse, wereldse en Italiaanse gerechten en verschillende diëten. Zo is er dus voor ieder wat wils’, vertelt Edwin.

We blijven bezorgen
De maaltijden worden thuisbezorgd. ‘Het is voor de klanten, zeker op dit moment, belangrijk dat ze weten wie er bij hen bezorgt en dat alle landelijke voorschriften en maatregelen opgevolgd worden’. Edwin en Marina hebben zelf ook nog extra maatregelen getroffen: ‘Ik zou niet willen dat er iets met de klanten gebeurt, daarom ga ook ik hier heel serieus mee om’. Als voorzorgsmaatregelen schudden we geen handen en houden minimaal 1,5 meter afstand. ‘In mijn auto heb ik desinfectiemiddelen staan, die we voor en na elke bezorging gebruiken. Onze klanten waarderen dit en dat is fijn te horen.’

Voor elkaar klaar staan
De maaltijden zijn niet alleen bestemd voor ouderen, maar iedereen kan een proefpakket eenvoudig telefonisch bestellen. Marina vertelt: ‘Ook met een dieet zoals glutenvrij, zoutarm of vegetarisch kan men bij ons terecht. We hebben geen abonnement en u kunt veilig betalen. We helpen de klant graag en staan daarnaast ook klaar voor iedereen om u heen. Want in deze tijd is het nog belangrijker dat we er, op een veilige manier en rekening houdend met ieders gezondheid, voor elkaar kunnen zijn. We staan klaar voor onze klanten’, sluit  Edwin af.

Eten met Gemak Smits
De Wouwerd 39
5071 VZ Udenhout
www.etenmetgemak.nl
[email protected]
013-8200954
06-29220296

About the author

Related Posts

Bezorging

Familie de Brouwer
Telefoon: 013 - 540 07 41

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op