De Schakel
Reportage
Oldtimers toeren door het Brabantse Land

De 6e editie van de Oldtimerday Berkel-Enschot, die op zondag 3 juli heeft plaatsgevonden, was wederom een groot succes. Tijdens het prachtige weer hebben 143 deelnemers met 63 auto’s en 8 motoren deelgenomen aan de tourrit door het Brabantse land.…

De 6e editie van de Oldtimerday Berkel-Enschot, die op zondag 3 juli heeft plaatsgevonden, was wederom een groot succes. Tijdens het prachtige weer hebben 143 deelnemers met 63 auto’s en 8 motoren deelgenomen aan de tourrit door het Brabantse land.

In de ochtend zijn alle voertuigen vertrokken vanaf Boerderij Denissen. Er waren 2 verschillende routes uitgezet, waardoor niet alle Oldtimers achter elkaar zouden rijden om uiteindelijk in Oosterhout bij de Houthallen te gaan genieten van een heerlijke lunch. In de middag toen alle Oldtimers weer waren gearriveerd bij Boerderij Denissen was het mogelijk deze door eenieder te bewonderen op het grote grasveld. Onder de klanken van Jelle’s New Orleans Jass Band werden er nog een lange tijd onderlinge verhalen uitgewisseld onder het genot van een borrel. Evenals andere jaren stond er weer een “Oldtimer ijscowagen” waar ook heerlijk gebruik van werd gemaakt met het prachtige weer.

Een leuke toevoeging dit jaar was dat tijdens de ochtend- en middageditie er zelfs nog een rondje is gereden over het terrein van zorgvilla Eikenbosch aan de Bosscheweg, waardoor ook deze bewoners de mogelijkheid hebben gekregen om te genieten van de prachtige Oldtimers.

De organisatie bedankt nogmaals alle sponsoren die deze dag mede mogelijk hebben gemaakt en kijkt alweer uit naar de editie van volgend jaar.

Tekst: Patricia Wouters
Foto’s: Ed Mutsaers, Rob en Sam Schalken

 

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op