De Schakel
Bedrijf in beeld
Nieuwenhuizen Udenhout

De luxe van… Topklasse keukens, natuursteen en keramiek & onder één dak   Familiebedrijf Nieuwenhuizen Udenhout is na de oprichting in 1989 uitgegroeid tot een waar begrip in Brabant en ver daarbuiten. Van het eerste bezoek aan de ruime showroom…

De luxe van…

Topklasse keukens, natuursteen en keramiek & onder één dak

 

Familiebedrijf Nieuwenhuizen Udenhout is na de oprichting in 1989 uitgegroeid tot een waar begrip in Brabant en ver daarbuiten. Van het eerste bezoek aan de ruime showroom tot het afstellen van de laatste keukendeurtjes of het leggen van de laatste tegel: de klant mag te allen tijde rekenen op minutieus vakmanschap én persoonlijke aandacht.

 

Met ambachtelijke materialen en sfeerbepalende elementen creëert Nieuwenhuizen stijlvolle in- en exterieurs volgens de laatste trends. Dankzij rechtstreekse contacten met de beste steengroeves én exclusieve keramiekproducenten wereldwijd, bieden ze bovendien alle populaire en exclusieve tegels tegen een eerlijke prijs.


Tegeltrends ’22

Eigenaar Alexander van den Nieuwenhuizen houdt trends scherp in de gaten en past zijn assortiment er voortdurend op aan. “Natuursteen is al ruim 30 jaar ons specialisme. Vanuit eigen zagerij leveren we topklasse producten af, naar wens bewerkt op authentieke wijze: van binnen- en buitenvloeren, wandbekleding en badkamermeubels tot aanrechtbladen, trapbekleding en zwembadranden. Daarnaast bieden we inmiddels ook kwalitatief hoogwaardig keramiek. De mogelijkheden qua maatvoering en de variëteit qua prints en afwerking hebben een enorme vlucht genomen. Daarom hebben we geïnvesteerd in partnerships met internationaal gelauwerde keramiekproducenten. Voor zowel architecten als consumenten is onze showroom een waar walhalla als het om keramiek en natuursteen gaat. Met uiteraard ook een ruim standaard assortiment met scherp geprijsde tegels.”

Keukens met de hoofdletter N
Het vertrouwde vakmanschap en oog voor detail blijkt tevens uit de specialisatie in keukens. Koken, werken of relaxen: Nieuwenhuizen creëert maatwerk keukenbelevingen, zowel qua stijlen, materialen als prijsklassen. Uiteraard verrijkt met de beste apparatuur én maatwerk keukenbladen uit eigen zagerij. Iets bijzonders in gedachte? Nieuwenhuizen neemt alle tijd om een custom design te realiseren. Laat u inspireren in de showroom en laat u verassen door de professionele aanpak en eerlijke prijzen.

 

Architect, tuinarchitect of interieurdesigner?

Zowel qua natuursteen, keramiek als keukens vertrouwen vele Nederlandse architecten en ontwerpers op Nieuwenhuizen. Diverse ruimtes in de showroom zijn beschikbaar voor privé-overleg; professionals en hun klanten kunnen zo in alle rust sparren en werken aan het perfecte plaatje. Waar nodig springen medewerkers van Nieuwenhuizen bij met hun kennis en kunde.

 

www.nieuwenhuizen-udenhout.nl

www.nh-natuursteen.nl

www.nh-keramiek.nl

www.nh-keukens.nl

 

Handelsweg 1,

5071 NT Udenhout

 

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op