De Schakel
Nieuws
Nieuw tennispaviljoen voor Tennisclub De Rauwbraken

In het paviljoen van Tennisclub de Rauwbraken zijn afgelopen donderdag 13 juli de overeenkomsten met de gemeente Tilburg met handtekeningen bekrachtigd. Hans Koopmans, voorzitter van TC de Rauwbraken, en Arjan Enneman, Penningmeester, tekenden namens TC de Rauwbraken de overeenkomsten. Na…

In het paviljoen van Tennisclub de Rauwbraken zijn afgelopen donderdag 13 juli de overeenkomsten met de gemeente Tilburg met handtekeningen bekrachtigd. Hans Koopmans, voorzitter van TC de Rauwbraken, en Arjan Enneman, Penningmeester, tekenden namens TC de Rauwbraken de overeenkomsten.

Na jaren van gesprekken voeren en onderhandelen zijn de tennisclub en de gemeente tot overeenstemming gekomen. Aanleiding voor de gesprekken was de aanleg van de gebiedsontsluitingsweg naar het nieuwe dorpshart (de Koningsoordlaan) die voor een gedeelte over de grond van Tennisclub de Rauwbraken loopt. Hierdoor moeten er door de tennisclub aanpassingen gedaan worden aan de infrastructuur van het tennispark. Van de gelegenheid wordt gebruik gemaakt om dan tevens de tennisbanen te renoveren. De kunstgrasbanen worden in de komende maanden omgebouwd naar smash court banen, de infrastructuur en de hekwerken worden vernieuwd en het paviljoen ondergaat een grondige renovatie.

Werkzaamheden
Voorzitter Hans Koopmans is blij dat er na jaren onderhandelen nu overeenstemming bereikt is. ‘De schop kan nu eindelijk de grond in. Bestuur, vrijwilligers en alle leden staan te popelen om over enige tijd de nieuwe banen in gebruik te kunnen gaan nemen en daarna uiteindelijk ook, hopelijk maart volgend jaar, het gerenoveerde paviljoen.’

Door de gemeente is inmiddels al begonnen met werkzaamheden rondom het tennispark. Coniferen zijn voor een groot gedeelte al geruimd, er wordt hard gewerkt aan het gereed maken van extra ruimte voor de tennisclub, waarmee dan ook een uitbreiding van het aantal tennisvelden gerealiseerd kan gaan worden.

Al met al, zo vlak voor de vakantieperiode een positieve wending aan de al lang lopende onduidelijkheid en onzekerheid.

Tekst en foto: Redactie (Bron TCDR)

[fotobijschrift] vlnr Arjan Enneman (penningmeester TCDR), Hans Koopmans (voorzitter TCDR), Ad vd Wouw (aanwezig namens de gemeente).

 

 

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op