De Schakel
Nieuws
Nieuw en uniek concept in Brabant: de Girl Cave!

Zaterdag 3 april is het dan zover: de Girl Cave wordt geopend. Met de opening van deze nieuwe formule bij Latenzo in Udenhout is Brabant weer een mooi én uniek concept rijker!   Eigenaresse Jakomien is enthousiast over deze nieuwe…

Zaterdag 3 april is het dan zover: de Girl Cave wordt geopend. Met de opening van deze nieuwe formule bij Latenzo in Udenhout is Brabant weer een mooi én uniek concept rijker!

 

Eigenaresse Jakomien is enthousiast over deze nieuwe formule. Het bleef altijd kriebelen om iets speciaals voor alle meiden en hippe moeders op te zetten. En dat is gelukt! De basement bij Latenzo heeft een flinke verbouwing gehad en is omgetoverd tot een prachtige en vooral knusse en gezellige winkel met oog voor ieder detail.

 

Hippe modemerken

De collectie van de Girl Cave is zorgvuldig samengesteld, met bekende merken als Sisters Point, Loavies, Ichi, NA-KD, YAS, Selected Femme en Raizzed. Bovendien heeft de Girl Cave een My Jewellery shop-in-shop en vind je hier ook leuke items van The Gift Shop.

 

Reserveer snel een plekje bij de opening

Tijdens de opening val je bij de Girl Cave meteen met je neus in de boter! Er worden goodiebags weggegeven van My Jewellery en The Gift Shop. Maar wees er wel snel bij, want op = op!

 

De Girl Cave kent geen drempel en iedereen is hier dan ook meer dan welkom. Stap binnen en geniet van de ongedwongen, gezellige Brabantse sfeer in een modern jasje. Ben je benieuwd geworden? Reserveer snel een plekje (013-511 6096) en een afspraak wordt voor je ingepland.

Kreitenmolenstraat 80,
5071 BH  Udenhout
013 – 511 6096
[email protected]
www.latenzo.nl

Volg de Girl Cave op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte!

About the author

Related Posts

Bezorging

Familie de Brouwer
Telefoon: 013 - 540 07 41

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op