De Schakel
Pennenstreek
Niek Robben geeft de bólpèn door aan

  Wie ben je? ‘Niek Robben, 34 Jaar, gelukkig getrouwd en vader van twee heerlijke kinderen.  Tevens eigenaar van Vakgarage Robben.’ Waaraan denk je bij het dorp Berkel-Enschot? ‘Een dorp waar ik graag ben en al mijn leven lang woon.…

 

  1. Wie ben je?

‘Niek Robben, 34 Jaar, gelukkig getrouwd en vader van twee heerlijke kinderen.  Tevens eigenaar van Vakgarage Robben.’

  1. Waaraan denk je bij het dorp Berkel-Enschot?

‘Een dorp waar ik graag ben en al mijn leven lang woon. Gezellige, vriendelijke mensen die voor elkaar klaar staan. En natuurlijk de plek waar ons bedrijf al meer dan 50 jaar staat, waar ik enorm trots op ben!’

  1. Wat vind je het mooiste plekje in Berkel-Enschot en waarom?

‘Ik denk dat dit de Rauwbraken is; een plek waar ik in mijn jeugd enorm veel ben geweest en heb gezwommen/gespeeld. Leuk om dit nu met onze eigen kinderen te kunnen delen.’

  1. Waar geniet je van?

‘Mijn gezin, werken, sporten, filmmuziek, een borrelplank met een lekker speciaal biertje.’

  1. Welke levenswijsheid zou je willen delen?

‘Ben en blijf altijd de persoon die je bent. Doe je niet anders voor dan je bent.’

  1. Wat beteken je voor Berkel-Enschot en wat betekent Berkel-Enschot voor jou?

‘Wij zijn een echte authentieke laagdrempelige en transparantie dorpsgarage waar iedereen van harte welkom is. Het dorp groeit enorm inclusief de vraag voor auto onderhoud. We zijn druk bezig om dit goed te kunnen blijven realiseren in de toekomst d.m.v. modernisatie en een aankomende verbouwing.

Ik ben de 3e generatie in ons bedrijf en krijg enorm veel energie van klanten die al sinds de start van Jan Robben nog steeds trouw blijven komen en waarvan ondertussen het nageslacht ook weer komt. Daarnaast voelt Berkel-Enschot voor mij als thuiskomen en organiseert het steeds meer leuke evenementen.’

  1. Wat zijn je wensen voor Berkel-Enschot, of wat zou je anders willen zien?

‘Ik sluit mij wat dit betreft aan bij mijn voorganger Boy; een mooi groot park waar iedereen naar toe kan. Daarnaast hoop ik dat er meer plaatselijke ondernemingen ontstaan die we kunnen steunen als inwoners van dit mooie dorp.’

  1. Vraag van je voorganger Boy van den Boogaard: De ontwikkeling van de auto gaat snel, hoe zorg jij met jouw familiebedrijf ervoor dat je blijft innoveren? ‘Er wordt veel geïnvesteerd in gereedschappen en testapparatuur. Als monteur ben je nooit uitgeleerd en mijn personeel wordt dan ook jaarlijks geschoold om bij te blijven. Zo zijn bijvoorbeeld alle gereedschappen én is alle kennis in huis om aan elektrische voertuigen te werken.’

  1. Aan wie geef je de bòlpèn door en waarom? En wat zou je aan hem/haar willen vragen?

‘Ik geef de bòlpèn graag door aan Dirk Leijten, eigenaar van Spaak fietsen. Wat is jouw motivatie geweest om een eigen bedrijf te starten?’

 

Tekst: Ellen de Visser
Foto: prive Niek Robben

 

 

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op