De Schakel
Bedrijf in beeld
Muskens Styling, laat je stralen!

Marcia Muskens, stijlcoach en kleurexpert, adviseert mannen en vrouwen op kledinggebied. Hierbij wordt rekening gehouden met kleur, stijl en pasvorm. Maak kennis met Muskens Styling! Ervaar wat kleur doet ‘Graag leer ik de persoon achter het gezicht kennen.’ vertelt Marcia,…

Marcia Muskens, stijlcoach en kleurexpert, adviseert mannen en vrouwen op kledinggebied. Hierbij wordt rekening gehouden met kleur, stijl en pasvorm. Maak kennis met Muskens Styling!

Ervaar wat kleur doet

‘Graag leer ik de persoon achter het gezicht kennen.’ vertelt Marcia, die succesvol de opleiding Allround Personal Styling heeft afgerond. ‘Daarom start ik altijd met een uitgebreide intake. Ik ben nieuwsgierig naar iemands kernkwaliteiten en hoe iemand in het leven staat. Als dat helder is en de kennismaking  diepgang heeft gekregen, is het tijd om de spiegel en sjaals in verschillende kleuren erbij te pakken. Vaak wordt alleen gezien wat iemand niet mooi vindt. Ik leer je echt kijken en het mooie aan jezelf te zien en te waarderen. Door te kijken naar de kleur van de ogen en de ondertoon van de huid ervaar je welke kleur het beste bij je past.’

Een compleet aanbod

‘Los van het individueel stijl- en kleuradvies op kledinggebied, is het ook mogelijk om dit als workshop te boeken samen met een vriend(in), broer, zus of een van je ouders.

Daarnaast verzorg ik ook Garderobe styling. Samen kijken we wat bij je past en wat niet. Er worden nieuwe setjes gevormd en ik maak een lijstje met ontbrekende items voor in de kledingkast.

Een 1 op 1 traject bestaat uit meerdere contactmomenten zoals een intake, stijl & kleuradvies, garderobe styling, personal shoppen, zoommeetings en whatsapp coaching om uiteindelijk te komen tot een kledingkast waar je blij van wordt en die past bij jouw waardes.

Als je nu gaat winkelen, kijk je veel gerichter en behoren miskopen tot het verleden.’

Combinatie zorgachtergrond en stijlcoach

‘Ik heb een achtergrond in de zorg. Bij IPSO Centrum Midden-Brabant, centrum voor leven met kanker, combineer ik dit met mijn ervaring als stijl- en kleurcoach. Ik verzorg er vrijwillig workshops voor kankerpatiënten met als doel om hen meer zelfvertrouwen te geven en zich mooi en krachtig te laten voelen door de juiste kleding te dragen.

Eens verzorgde ik een workshop in het ziekenhuis. In de groep zat een dame die een pruik droeg met een warme kleur. Ze vertelde dat haar haar weer begon te groeien. Op het moment dat je grijs wordt veranderd de intensiteit in je gezicht. Daarom vroeg ik haar of ze de pruik af zou willen doen. Kleine grijze haartjes kwamen voor de dag. Met verschillende sjaals liet ik haar zien, wat kleur kan doen. Ze bloeide helemaal op en kreeg nieuwe energie doordat ze zag wat haar stond. De pruik zette ze niet meer op. Ook patiënten in een rolstoel help ik. We hebben het over wat prettig zit, wat handig is met uit en aan doen, hoe een dag eruit ziet.

Kortom, iedereen is bij mij aan het juiste adres. In een gesprek kom ik erachter wie je bent, wat je wilt uitstralen en met welke kleding dat het beste naar voren komt.

Ik geloof dat je mensen met kleding gelukkiger kunt maken.’

Nieuwe klanten (binnen 3 maanden) ontvangen
10% korting op het aanbod.

Tekst: Simone van Zundert

Foto: Bas Haans

Muskens Styling

www.muskensstyling.nl

Info@muskensstyling.nl

06-30608920

About the author

Related Posts

Bezorging

Patric de Brouwer
bezorging@schakel-nu.nl

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op