De Schakel
Bedrijf in beeld
Monique’s Hairstyling werkt vanuit nieuwe locatie

Monique Aarts werkt al twintig jaar als zelfstandig kapster en werkt sinds vijf weken vanuit de Dom. S. Dubuissonstraat 28a. Voorheen zat zij aan de St. Willibrordstraat. ‘Het is even wennen van groot naar klein, maar het werkt prettig en…

Monique Aarts werkt al twintig jaar als zelfstandig kapster en werkt sinds vijf weken vanuit de Dom. S. Dubuissonstraat 28a. Voorheen zat zij aan de St. Willibrordstraat. ‘Het is even wennen van groot naar klein, maar het werkt prettig en het is fijn om aan huis te zitten’, zegt Monique.

Het is hard werken, maar Monique wilde altijd al een eigen kapsalon beginnen. Zij is nu 28 jaar kapster en sinds 20 jaar zelfstandig. De verscheidenheid aan mensen en het persoonlijk contact zorgen ervoor dat zij nog steeds met veel plezier werkt.

Slappe lach
‘Het is leuk om met mensen te werken. Het ene moment heb je een serieus gesprek en een half uur later heb je de slappe lach met een klant.’ Ook het vak zelf voert zij nog steeds met veel passie uit. ‘Je creëert iets als kapster en het geeft een fijn gevoel als mensen tevreden de deur uitlopen.’

Monique werkt alleen op afspraak en heeft alles in huis om een kapsel tot in de puntjes te verzorgen. Zij vindt het vooral belangrijk dat mensen met een goed gevoel de deur uitlopen. ‘Het gaat om de sfeer en je moet een klik met mensen hebben. Je komt toch aan iemands ‘persoonlijke kringetje'”.

Kleinschalig
Toen Monique aan de St. Willibrordstraat zat, had zij een grotere locatie maar de kleinschalige kapsalon aan huis is tot nu toe goed bevallen. Er zijn nog wat kleine dingen die zij wil veranderen, maar Monique is erg blij dat zij haar klanten nu in deze kapsalon kan ontvangen.

‘Er zijn altijd mensen die op zoek zijn naar een kleinschalige kapsalon. Klanten weten altijd dat ik er zal staan en weten wat ze kunnen verwachten.’ Volgens Monique past de nieuwe kapsalon daarom ook beter bij haar. 

Tekst: Annebelle Nooteboom
Foto: Bas Haans

MONIQUE’S HAIRSTYLING
Dom. S. Dubuissonstraat 28A
5056 HN Berkel-Enschot
013-5442832
Zie ook contactgegevens voorin de Schakel

 

About the author

Related Posts

Bezorging

Familie de Brouwer
Telefoon: 013 - 540 07 41

Vragen/opmerking?
Neem contact met ons op